Analize și opinii

Lucian Sarbu: “Elon Musk are în acest moment un meci personal cu cultura „woke” pe care o acuză că i-a distrus la creier acest al doilea copil”

Elon Musk a avut 3 neveste și are, cred, 7 copii. Dar înainte de acești 7 copii a mai fost unul. Primul lui copil a murit când era foarte mic, la nici 3 luni. A murit de SIDS („sindromul morții subite la bebeluși”), o chestie care se petrece predominant în SUA și pe care mulți o leagă de cantitatea enormă de vaccinuri (peste 30 de injecții doar până la vârsta de 5 ani, peste 20 până la vârsta de 1 an) care se administrează obligatoriu copiilor acolo. Sigur, copilași mici care mor există peste tot, dar în restul țărilor cauzele se știu: foamete, boli, malnutriție, malformații etc., foarte rar se întâmplă să moară copilașii pur și simplu, fără să se știe de ce. Acest SIDS e ceva destul de specific SUA și chipurile nimeni nu știe cauza, se presupune că ar fi din cauza poziției de somn, sau că ar fi din cauza păturicilor în care sunt înveliți prichindeii, și alte năzbâtii de acest fel, deși elefantul e uriaș și e în cameră.
Schema de vaccinare la copii e responsabilitatea CDC, aceiași criminali care au dat aprobări pe bandă rulantă și pentru mizeriile mRNA, inclusiv pentru busterul bivalent testat pe 8 șoareci (al 9-lea șoarece fiind jurmă). Deci Elon Musk a avut timp în ultimii 20 de ani să-și dezvolte ura împotriva CDC. Deși a mai avut 5 copii cu prima nevastă, aceștia au fost făcuți in vitro (2+3) și în cele din urmă cei doi soți au divorțat.
În urmă cu un an sau doi Elon Musk a mai pierdut un copil, de data asta unul dintre gemenii avuți cu prima nevastă, care a decis că el vrea să-și schimbe sexul și să nu se mai cheme „Musk”. Zis și făcut: și-a tăiat puța, și-a montat țâțe, arată ca dracu’ dar pretinde că-i fericit(-ă) și cică nu mai vrea să știe nimic de taică-su. Ciudat mod de a-ți urî tatăl, distrugându-te pe tine, dar în fine… o fi de la apa de băut.
De ce sunt interesante aceste lucruri? Pentru că se pare că Elon Musk are în acest moment un meci personal cu cultura „woke” pe care o acuză că i-a distrus la creier acest al doilea copil, dovadă fiind mai multe ciripeli / tweets din ultima vreme: „My pronouns are Prosecute / Fauci” (luare în râs a aiuriților care pretind să li se spună them/they), „The woke mind virus is either defeated or nothing else matters” (asta e o adevărată declarație de război) etc.
Ura împotriva CDC + ura împotriva wokismului (împărtășită cu nevestele nr. 2 și nr. 3) par a fi niște motive destul de puternice pentru ca în spatele demersurilor bizare din ultima vreme ale lui Elon Musk să fie o mânie autentică. Unii zic că de fapt Elon și ceea ce face cu Twitter sunt parte „a marii resetări”. În general cei care zic și că Putin, cu războiul din Ucraina, ar fi parte „a marii resetări”. Dar eu mă îndoiesc sincer de treaba asta. Nimeni nu putea planifica „marea resetare” atât de perfect și atât de pervers, cu tot cu eroi, inamici și mutări pe tabla de șah. Dacă a existat cândva vreun plan al „marii resetări”, acest plan scârțâie și pârâie în acest moment din toate încheieturile. Anul 2023 ne va duce ori la bal, ori la spital. Adică „planul” ori se va duce naibii și vom scăpa de idioții ăștia care ne-au adus până aici, inclusiv cu ajutorul lui Elon Musk (care le va da la temelie cu controlul narațiunii – „And soon, ladies & gentlemen, the coup de grâce”) și al lui Putin (care îi va falimenta), ori va „reuși” ceva, și anume să ne bage direct în gard, adică într-un război devastator cu Rusia, o foamete cum n-a mai fost sau ceva asemănător. Sau poate toate la un loc.