Analize și opinii

LOVITURA LUI DRAGOMIR – Colonelul SRI Daniel Dragomir continua razboiul cu Statul Paralel.

 Dragomir a depus la Parchetul Militar plangere penala impotriva procurorului DNA Gheorghe Mihai si a patru ofiteri de politie judiciara din DNA, acuzati ca i-au fabricat dosarul in care a fost tinut in arest preventiv 192 de zile pe niste pretinse fapte pentru care a primit achitare. Daniel Dragomir: “Am multe de spus”.



Miscare de ultima ora a colonelului SRI (r) Daniel Dragomir. Autor a nenumarate dezvaluiri bomba despre “Statul Paralel” si sistemul ocult care a condus Romania in ultimii ani prin teroarea catuselor, Daniel Dragomir, el insusi executat si tinut cu lunile in arest preventiv, a depus la Parchetul Militar o plangere penala. Iar cei vizati de actiunea colonelului sunt un procuror DNA si patru ofiteri de politie judiciara de la DNA.

Mai exact, Daniel Dragomir a formulat plangere penala impotriva urmatorilor (vezi facsimil):

– procurorul militar. col. Gheorghe Mihaide la Serviciul de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari din cadrul DNA;

comisarul sef Ciprian Diaconuofiter de politie judiciara la Serviciul de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari din cadrul DNA;

comisarul sef Sorian Predaofiter de politie judiciara la Serviciul de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari din cadrul DNA;

comisarul sef Gheorghe Hristeaofiter de politie judiciara din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Ploiesti;

comisarul Ciprian Tomaofiter de politie judiciara din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Ploiesti;

Comportament abuziv, probe nucleare

Acuzatiile lui Daniel Dragomir se refera la comportamentul abuziv pe care procurorul de caz Gheorghe Mihai si cei patru ofiteri de politie judiciara l-ar fi avut in dosarul DNA in care Daniel Dragomir a fost trimis in judecata, in 2015, pentru pretinse infractiuni de trafic de influenta, spalare de bani, fals si folosire de informatii care nu sunt date publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite. Din informatiile pe care le detinem, plangerea lui Daniel Dragomir ar fi insotita cu probe devastatoare ce arata ca dosarul impotriva sa a fost contrafacut.

Dragomir a fost tinut 192 de zile in arest preventiv pe acuzatii pentru care a primit achitare

Revenind la dosarul de la DNA, construit de procurorul Gheorghe Mihai si cei patru ofiteri de politie judiciara vizati de plangerea lui Dragomir, trebuie spus ca in aceasta cauza colonelul SRI a fost arestat preventiv, tinut 192 de zile dupa gratii, pentru niste fapte pentru care ulterior a primit achitare la Tribunalul Bucuresti. Mai exact, Dragomir a fost retinut si apoi arestat pentru trafic de influenta si spalare de bani, insa ambele acuzatii au picat in instanta. In decembrie 2016, judecatorul Mihai Balanescu a hotarat achitarea lui Daniel Dragomir pentru cele doua pretinse infractiuni, pe motiv ca “nu exista probe”. Dupa retinerea si arestarea lui Dragomir, DNA a mai adaugat acuzatia de folosire de informatii care nu sunt date publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, pentru care a fost trimis in judecata, dar si in acest caz colonelul SRI a primit achitare, pe motiv ca “fapta nu exista”. DNA a trebuit sa se multumeasca doar cu o condamnare a lui Dragomir la 1 an cu suspendare pentru participatie improprie la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Cert este ca Daniel Dragomir a stat 6 luni in arest preventiv pentru niste acuzatii ale DNA care in instanta s-au soldat cu achitare. In prezent, la Curtea de Apel se judeca apelul in dosarul lui Daniel Dragomir.

Daniel Dragomir: “Orice vreme-si are vremea. DIICOT = DNA”

Pe de alta parte, Daniel Dragomir a fost convocat, vineri 9 februarie 2018, la DIICOT, in dosarul “Black Cube”. Iar in contextul dosarului “Black Cube”, colonelul SRI a facut un anunt extrem de interesant, joi 8 februarie 2018, pe pagina de internet a initiativei civice pe care a lansat-o, Romania 3.0. Concret, intr-un text intitulat “Orice vreme-si are vremea. DIICOT = DNA”, Dragomir anunta ca a venit timpul sa vorbeasca si el despre acest dosar.

Iata textul lui Daniel Dragomir:

E vremea ca, dupa doi ani de la inceperea ‘marelui dosar de spionaj’ BlackCube, sa spun si eu ce am de spus.

Am citit cu atentie, de trei ori ultima ‘declaratie’ a sefului DIICOT – Daniel Horodniceanu. Va marturisesc ca nu am gasit niciun fir de adevar. Dar stiu bine de la cine si-au luat Horodniceanu si DIICOT ordinele.

A venit vremea sa va spun cum s-a facut acest dosar de catre statul paralel, ce interese oculte s-au ascuns in spate si de ce.

Despre Kovesi, Coldea, Pahontu, Ciocarlan, Dumbrava, baietii destepti din Microsoft, jurnalisti si deontologi, politicieni si procurori, ’emisarii’ lui Kovesi si multi altii.

Si am multe de spus”.

Autor: George Tarata

Sursa: Lumea Justitiei