Analize și opinii

Locotenentul Alexandru Gheorghe vrea ca Armata să preia puterea

Locotenentul Alexandru Gheorghe vrea ca Armata să preia puterea armata 2Locotenentul Alexandru Gheorghe a declarat,joi, la terminarea programului de lucru, că nu a fost în niciun fel sancționat deocamdată de către conducerea unității din Câmpia Turzii. De asemenea, acesta a arătat că soluția pe care a propus-o, miercuri, pentru aplanarea conflictelor a fost respinsă de către superiori.

Am propus ca Armatei să-i fie încredinţată pe durata de o lună administrarea acestei ţări. Armata să-și ia angajamentul ca într-o lună de zile să organizeze alegeri libere și democratice, supravegheate de presa română liberă“, a declarat ofiţerul. În opinia sa,Armata ar fi fost potrivită să asigure democrația. „Superiorii m-au întrebat: bun, și ce invocăm? Le-am spus că situaţia de urgenţă. Dacă acum, când oamenii sunt în stradă, nu se poate invoca asta, nu știu ce să mai spun“, a mai declarat locotenentul.

Pe buletinele de vot, Alexandru Gheorghe a propus să apară toate partidele politice. „În plus, pe lângă partide, am propus să fie trecută și monarhia constituțională, cu armata alături, ca garant al democrației, cum scrie și în Constituție“, a explicat Alexandru Gheorghe. În opinia sa, nu s-ar fi produs niciun fel de dezechilibru social.

Potrivit informaţiilor ziuaveche.roAlexandru Gheorghe este încadrat pe funcţie de maior şi este şeful compartimentului de securitate internă şi documente secrete în cadrul Flotilei 71 Aeriană de la Câmpia Turzii.

sursa: ziuaveche.ro

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • ARMATA! NU AM INVATAT NIMIC DIN ISTORIE!? DE LA CAZONUL MARESAL ION ANTONESCU!
    BOR DA! AICI ACTIVEAZA SI AU ACTIVAT CEI MAI CULTI ROMINI! CEI MAI BUNI ADMINISTRATORI CEI MAI ALTRUISTI DINTRE NOI!
    DDACA IUBITI PE ISUS NU AVETI CUM SA NU FITI DE ACORD CU MINE! ALTFEL SUNTETI NISTE FARISEI!!