Analize și opinii

Liviu Pleșoianu: ”Multinaționalele în PERICOL! Hashtaaaag, săriiiiți!”

Hashtaaaag, săriiiiți! E fff grav! Să facă ceva Chirilă, Cîțu, Isar, Ghinea, Goțiu, Bîzgan, Turcan, Orban! Franţa, Germania, Italia şi Spania vor ca multinaţionalele din IT, precum Amazon şi Google, să plătească impozit pe cifra de afaceri în loc de impozit pe profit, cum plătesc acum. Așa au anunţat miniştrii de finanţe într-o scrisoare comună…



ACUM, fraților, adunarea în centrul Parisului, Berlinului, Romei, Madridului! Nu se poate așa ceva! #CiumaRoșie le-a pus gând rău multinaționalelor din toată lumea! Bădiță, de la #CorupțiaUcide, extinde-te repede, nu mai sta! Tu nu vezi că fenomenul #CiumaRoșie a #CORUPT și țările vestice!? Ce mai aștepți? Fă-te Bădiță-MONDIALU’!

USR, fă-te repede USP (Uniunea Salvați Planeta). Multinaționalele în PERICOL! Faceți ceva! ACUM!

Cartianu, Mircea Marian, Oreste-Esotericul, Rareș Bogdan-TALIBAN, Moise Guran-Cutremur-10, Tapalagă, U.M.Dogioiu – scrieți, chemați oamenii la luptă! În voi ne e ultima speranță!

Iohannis! Ia-ți #GeacaRoșie și ieși pe străzile Parisului, Romei, Madridului, Berlinului! Fii tu #EROUL multinaționalelor de pe planetă! Fii tu însuți…

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • De la impozitul pe CIFRA DE AFACERI la impozitul pe PROFIT este PROFITUL EXTERNALIZAT, dimensiunea SUBMINARII si TRADARII TARII, LOCATIA PARADISURILOR FISCALE atinse de fenomenele extreme imprevizibile. Consecintele imoralitatii, ilegalitatii, incorectitudii, ignorantei. Aroganta si snobism. Sminteala.

  • VEZI SI SUBSTRATUL CESIONARII/VANZARII-CUMPARARII/PREDARII/INCHINARII asa numitelor CREDITE NEPERFORMANTE, catre FIRMELE DE RECUPERARE, ACTIONARUL, PROPRIETARUL SI STAPANU’ DE SERVICIU pe ACTIVE, PATRIMONIU, PROFIT, # PROFIT, COMPANII DE INTERES STRATEGIC NATIONAL, ZACAMINTE, RESURSE NATURALE, ENERGETICE, MINERALE, SPIRITUALE…SUBSTRATUL DIN SPATELE PIERDERILOR INDUSE, PROVOCATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    In fapt si in drept, cesionarea scriptica a unei tari, radierea unui neam din istoria civilizatiilor, insa, nu financiar-bancar, fiscal, strategic, dispar civilizatii, ci prin intermediul unor fenomene mai presus de capacitatea umana de a le putea intelege in totalitate la stadiul actual de evolutie, un nivel aflat inca, din pacate, sub incidenta legii talionului: ochi pt. ochi si dinte pt. dinte…contrar normelor universal valabile.

  • vezi si institutia “CHELTUIELILOR DEDUCTIBILE”, CIREASA DE PE TORTUL FIRMELOR STRAINE, BOMBOANA DE PE COLIVA FIRMELOR CU CAPITAL AUTOHTON, dimensiunea “CORECTITUDINII DE LA A-Z SI VICEVERSA”
    ………………………………..

  • “…Potop de-ar fi, de s-ar crapa cuptorul
    De-ar fi sa nu am apa la “ghiveta”
    De ar renaste Atlantida din Pacific
    Lasati-ma sa merg pe bicicleta…”

    Gil Ionita