Analize și opinii

Liviu Pleșoianu: ”Judecați pentru TRĂDARE!”

Laura Codruța KOVESI nu trebuie doar revocată, Florian Coldea nu trebuia doar trecut în rezervă, George Maior nu trebuie doar rechemat din postul de ambasador în… SUA (ce chestie!). Toți trei ar trebui judecați pentru TRĂDARE sau, după caz, ÎNALTĂ TRĂDARE!Conform articolului 394 din Codul penal, TRĂDAREA este “Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului”.

În cazul celor trei (Kovesi, Maior, Coldea), sunt întrunite trei din cele patru elemente constitutive ale infracțiunii de TRĂDARE, conform aceluiași articol 394 din Codul penal:

“b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;

c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;

d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale”

Iar pedepsele pentru TRĂDARE sunt următoarele: “se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”. În cazul membrilor CSAT (Directorul SRI), este vorba despre ÎNALTĂ TRĂDARE, iar pedepsele cresc: “se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”.

Într-un stat suveran (poate începem să fim măcar în Anul Centenarului), Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea și George Maior ar fi imediat judecați pentru TRĂDARE sau, după caz, ÎNALTĂ TRĂDARE!

Ion Cristoiu: “Sebastian Ghiță se întâlnea, alături de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, cu șeful antenei CIA din România. El spune că Dan Voiculescu și condamnarea sa a fost cerută din SUA. Americanii au dat ordin ca trusturile de presă românești să fie distruse. Ghiță a recunoscut că a pus la cale preluarea Realitatea TV la aceste întâlniri, misiunea sa a fost să fie manager la Realitatea TV.”…

Din motive doar de el știute, Ghiță vorbește (cel puțin deocamdată) doar de Kovesi și Coldea, nu și de Maior. Dar Maior era superiorul lui Coldea, iar în prezent e ambasador taman în… SUA.

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Urmarea grava a intalnirilor pe fondul parteneriatelor strategice consta in faptul ca, fara sa realizam la timp, ne-am trezit cu TARA JEFUITA, FAMILIILE DISTRUSE, PRINCIPIILE DE VIATA SANATOASA, NORMALA, VALORILE, OBICEIURILE, TRADITIILE SPECIFICE TRANSMISE DIN GENERATIE IN GENERATIE, PATRIMONIUL NATIONAL, IDENTITATEA FIINTEI UMANE, CALCATE IN PICIOARE, NATURA IN MOG GRAV AFECTATA, CONTAMINATA, APA-AER-SOL. Ne-am trezit manacand alimente procesate, chimizate, dezinfectat cu dezinfectante improprii, neconforme, vaccinati, tratati cu compusi chimici periculosi pentru rasa umana, hidratati cu apa purtatoare de microorganisme, dovada analizele de laborator, testele, megaprocesele interne si internationale. Ne-am TREZIT ca traim intr-o lume bolnava, creatia de laborator a unor monstri, din pacate. Din fericire, e bine ca ne-am TREZIT!
    In mod evident, in speta, sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunilor de Tradare si Inalta Tradare. Istoria consemneaza, scrie, curge, reaseaza. Doamne ajuta sa ne reasezam bine!

  • Verificati ca legile care condamna asa ceva precum si subminarea economiei nationale – invocata la condamnarea la moarte a lui Nicolae si a Elenei Ceausescu – NU MAI EXISTA!
    A avut grija madam Macovei la intelegere cu Basescu sa fie ewliminate din prevederile legale pentru ca Romania sa fie violata de UE fara sa dea nimeni socoteala (asta ar fi cedarea de suveranitate “legala” catre o entitate – UE – care nu exista, nu e definita decat de fraiewreala infiintarii prin votul tampitilor a Parlamentului UE.)

  • Caracatita una dintre cele mai viclene si puternice specii marine are pe langa multitudinea de tentacule si sistemul de aparare, camuflare, foarte eficient astfel incat cand te ai hotarat sa o anihilezi trebuie sa te misti foarte repede si sa o ataci prin toate mijloacele posibile.
    Altfel se va camufla in diversitatea de opinii reusind sa scape.