Analize și opinii

Liviu Pleșoianu către Klaus Iohannis: ”Ajunge, Iohannis!”

O spun direct și fără rezerve – dacă Insul din Deal își îmbracă iarăși geaca roșie, NU mai aștept niciun OK de la nimeni din PSD și organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni! S-a votat copleșitor în decembrie ÎMPOTRIVA Noii Securități. Dacă Noua Securitate, în frunte cu mamutul radioactiv, încearcă iar o lovitură de stat, atunci VOM REACȚIONA!



E oricum un dezastru național faptul că vom intra în anul Centenarului Marii Uniri cu cel mai mare #INSTIGATOR și #DEZBINATOR pe post de „Președinte”. Dar dacă va continua să incite, așa cum a făcut-o în această seară, atunci devine absolut necesar să ieșim din PASIVITATE!

INSTIGATORUL de la Cotroceni: „Propunerile prezentate astăzi de ministrul Justiției se constituie într-un atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție. (…) Dacă acest amalgam de măsuri va fi asumat de Guvern și aprobat de Parlament, eforturile României de mai bine de 10 ani vor fi anulate și justiția se va întoarce în timp, într-o epocă în care era subordonată politicului.”

Autor: Liviu Pleșoianu

Sursa: Liviu Pleșoianu

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Tara asta nu va da niciodata un Mahatma Gandhi, cu o conduita impecabila !!!
    Ce Iohanis, ce politica, ce respectarea legilor ?! E un serial care [chiar daca nu te uiti regulat…] spune totul despre poporul asta: “Las Fierbinti”. Ziceti ca e fictiune si umor ieftin ? Habar n-aveti! ESTE REALITATEA DE LA TARA !!!
    Draga Liviu, cati ca tine au curajul de a nu fi ipocriti ?