Analize și opinii

Liliana Dia Ionescu: O mare umilință pentru România!

Nu mai este de mirare că o țară întreagă s-a dus pe fentă….vizita premierului olandez în România. Încet, încet ies la iveala și alte impunerii unor condiții aberante de intrare în Schengen,nu numai portul Constanța,care este de fapt trecut sub management olandez,ci LGBTQ! Păi nu-i așa? Din moment ce premierul a venit în vizită cu “soțul”și este un adept al “drepturilor soțului” în cuplurile de gay,și-a permis nerușinarea tipic occidentală să urecheasca șefii statului român, că nu ia exemplul Slovaciei vecine,care a acordat cuplurilor formate din persoane de același sex,dreptul de a se căsători și a adopta copii….
Ce MCV? Ce corupție, crimă organizată,astea nu mai reprezintă nimic când e vorba de LGBTQ!! Ce să mă mai mir când majoritatea ambasadorilor occidentali sunt gay!! Iar guvernul Olandei,dorește ca pe tronul său să fie prințesa moștenitoare, Amalia,prima regină lesbiană,apărătoare înfocată a LGBTQ!!
România,este considerată un stat heterosexual periculos pentru societatea occidentală,de aceea se fac presiuni la guvernul României,de adoptarea acestor legii contrar firii….iar guvernul va fii nevoit să ia act “de facto”, de instaurarea “Statului LGBTQ” și de-abia atunci vom intra în Schengen…. dacă vom mai avea în ce….. Ăsta este prețul pe care trebuie să -l plătim pentru acest 💩 de Schengen, copiii dați de statul român,spre adopție,gay -lor străini…
“Ghioceii”din politica românească tac și se supun de la Iohannis și până la ultimul țucălar din parlament. Iar românii se vaicare că nu intră în Schengen…..s-au mai văitat de alte intrări și acum nu știu cum să iasă pe brânci de acolo. Olandezii,neam de partarii,economic și-au făcut plinul,acum vor forța destructurarea familiei tradiționale,nu este vorba de o rezistență religioasă, științific vorbind ,se face primul pas spre extincția speciei umane….se vor face copii in eprubetă doar pentru joaca de părinte 1 și părinte 2.
Este grav că Bruxelles este condus de așa oameni,dar și Washington este pe același picior de egalitate în prostiei!
Valoarea o dă firescul,nu nebunia!
Asta ar trebui să știe și dezaxații ăștia cu aere de normalitate….
Autor: Liliana Dia Ionescu

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • …greu cu limba romana, cu ”compunerea”, cu gramatica, cu ortografia, cu redactarea, cu semnele de punctuatie… mai conteaza? ”postaceala” sa mearga… cui ii pasa de cum se scrie? bravo ”gandeste.org”! preluindu-i pe agramati si publicindu-i aici iti arati inca o data ”orientarea” fata de lozincile proprii… vai de voi si de ceea ce propavaduiti… ipocriti si voi ca tot neamu’ asta… adio si voua… decit sa mai vad asa ceva mai bine stau ”neinformat” de catre ”patrioti” de carton cum este individa de azi… asa ca, ai ”scapat” de mine gandeste.org… este ultima oara cind mai vin pe aici… si da, stiu ca nu conteaza, ca nu contez, ca ”te doare’n pix” atita timp cit iti iese traficul la naivi si postaci… am vrut doar sa stii ca stiu ca esti IPOCRIT si prefacut…