Analize și opinii

Liderii #rezist STRÂNG BANI – PLANUL pentru boicotarea Zilei Naționale a ieșit la iveală

Acțiune a liderilor #Rezist. Conform Antena 3, aceștia cer bani pentru cătușe și le trimit mesaje românilor să doneze bani pentru „a strica manifestațiile de Ziua Națională la care vor participa liderii politici”.„Ne-am propus să le stricăm corupților poza oficială. Vrem să mergem la manifestații cu pancartele cătușe și să intrăm în cadrele televiziunilor, dar pentru asta mai avem nevoie de pancarte. Contribui și tu?”, se arată în mesajul #rezist.

Acesta este un mesaj de boicotare adresat românilor, care circulă pe adesele de e-mail, dar și pe Facebook. Manifestanții spun că au nevoie de 3.000 de pancarte, iar una costă 5 lei. Este voiba despre un nou protest împotriva celor de la guvernare, conform Antena 3.

Autor: Loredana Codrut

Sursa: Stiripesurse

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Daca autoritatile statului(e adevarat, infestate la greu cu progresisti-sorosisti) nu pun din plin bastoanele pe acesti anarhisti drogati, #Rezist, astfel incat sa le sara si plombele din gura, masura urmata imediat de arestarea acestor drogati, atunci s-ar putea ca sarbatorirea centenarului Marii Uniri sa aiba un deznodamant horror pt toti participantii!