Analize și opinii

Klaus- minte rudimentară

Cu mintea lui rudimentară, Klaus nu poate pricepe în ruptul capului cum Vasilica Viorica Dancilă nu numai că mai este încă Prim-ministru dar performează și se descurcă de minune în postura asta atât în țară cât mai ales la Bruxelles.



Că pe el îl asiguraseră niște slugi că fata asta e un fel de proasta satului care se va face iremediabil de râs și va eșua lamentabil. Că va fi de-ajuns să se lanseze niște mizerii și porcării în spațiul public și gherțoimea râgâitoare de bere de pe internet se va repezi și-o va devora făcând-o sa fugă îngrozită de la Palatul Victoria. Iată însă că Viorica, fără a fi vreo lumină dar fiind o fată ambițioasă, muncitoare si conștiincioasă nu s-a pierdut cu firea și și-a văzut de treabă scoțându-l din minți pe Președinte. Și-atunci cum de mai mult nu e in stare, Klaus a ales să conchida cu un dispreț suveran că “Romania nu mai are practic Prim-ministru”

La fel s-a înșelat când a luat de bun ce i s-a spus că de exemplu, Ecaterina Andronescu va părăsi PSD cu încă vreo 10 senatori ca să-i facă guvrenul lui și ce să vezi, în loc de asta, aia hop ministru în guvernul celorlalți. I s-a mai zis că pe 10 august e gata, e totul aranjat, că-l schimbă pe Dragnea zilele trecute și alte chestii plăcute urechilor lui. Toate astea au eșuat înfuriind la culme această formă de viață lipsită de orice empatie.

Ce vreau să zic cu asta? Vreau să zic că în loc să vadă că el e cel defect, Klaus “evoluează”. Dacă până acum era doar nesimțit și iresponsabil, deja a devenit și mitocan și agresiv. Adică de-acum devine realmente periculos și că a nu-l suspenda de urgență ar fi o mare greșeală, una cu consecințe greu de prevăzut. Eu nu cred în teoria ca el “se cere suspendat”. E prea orgolios și disprețuitor la adresa Parlamentului și a oricăror instituții din Romania în general, ca să poată măcar concepe așa ceva.

Asta cu rebrenduirea prin suspendare e tot o găselniță securistă. Suspendați-l odată, până muntele ăsta de nesimțire și aroganță nu-și pune-n cap vreo lovitură militară sau altceva de genul ăsta. Eu nu am nici o îndoială că este în stare. Deci afară cu el de la Cotroceni, acum!

Autor: Adrian Pieptu

Sursa: Adrian Pieptu Facebook