Analize și opinii

Jean Maurer: “Un stat care anulează reperele și modelele sociale pentru popor, este un stat nemernic”

Un stat care anulează reperele și modelele sociale pentru popor, este un stat nemernic!
Nemernici sunt și acei oameni cu vizibilitate publică, oameni de cultură, oameni din mass-media, profesori, care susțin o asemenea politică!
Iar cei din popor care nu-și amintesc de marii români care au împins nația asta înainte sunt niște dobitoci!
Nu am nimic cu divele curvite, nici cu maneliștii și nici cu clanurile de interlopi care fac rating, dar nu cu astfel de modele vom crește o generație de tineri sănătoși la cap.
Și așa preaslăvitul Occident ne intoxică cu tot felul de degenerați și filosofii corecte politic, care fără excepție sunt împotriva bunului simț, al moralei, eticii și chiar al naturii.
Nu de “Avertizori de Integritate” avem nevoie, ci de “Avertizori de degenerare socială”!
Nu este posibil ca gluma din comunism să devină mai actuală ca oricând: “Vasile, o vezi pe tipa aia bună, vreau să mă împrietenesc cu ea. Te rog nu-i spune că sunt profesor universitar, spune-i că sunt frizer…!”
Actualizat: sunt politician, sunt primar, sunt manelist, sunt interlop fără cazier…!
Avem o responsabilitate față de copiii noștri, cărora trebuie să le transmitem valori sănătoase, chit că de multe ori vor fi surclasați de golani, într-o societate strâmbă, dar nu există alt drum.
Eurovision 2024 este edificator în acest sens, dar această ofertă este inacceptabilă pentru mine!
Sigur, nu trebuie să stau să admir ore în șir tablourile lui Beethoven, care este mai cunoscut ca câine decât ca pictor, dar totuși ceva fundamental etic exprimat de fizicianul H. R. Patapievici tot ar fi util, citez afirmațiile lui despre Romania: “O inimă ca un cur, un popor cu substanță tîrîtă”. Idiotul a studiat Fizica…, incredibil…!
Dacă era după mine, jidănelul ăsta care sistematic a denigrat și jignit Poporul Romăn, împletea de mult coșuri din stuf la Poarta Albă, dar nu este după mine, este după alții…!
Despre astfel de rebuturi este vorba în postare…!
El Comandante.

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cât se poate de obiectiva și crunta analiza dv.; Cred însă ca paradoxul, marasmul in care trăim, nu reușim sa L înțelegem , sa L acceptam, din câteva motive:
    1- refuzam sa credem ca trăim implementarea unui genocid planetar, in ciuda multiplelor și indubitabilelor dovezi.
    2-refuzam sa credem ca șandramaua economica, atât la nivel național, cât și planetar- este împinsă cu mult aplomb, spre un colaps planetar.
    3- refuzam sa credem faptul ca -regia și scenariul- construcției unei noi lumi ,,mai bune”, este asigurata de către ….serviciile de informații/ îmbuibați care au transformat întreaga societate, in special justiția , MASS media și politicul -in ,,câmpul lor tactic” in care ucid de zor- orice scara de valori , fărâma de moralitate ,adevăr.
    DACĂ AM ACCEPTA CA ACEASTA ESTE REALITATEA IN CARE TRĂIM, PROBABIL AM REACȚIONA. SPUN PROBABIL- PENTRU CA MULȚI PREA MULȚI DINTRE NOI , S AU PSIHO- ADAPTAT ACESTEI ….MOCIRLE.

  • Pentru cine nu stie inca…Patibularovici este agent, fiu de agent sovietic din zona Rusia Ucraina Austria, rasist si discriminant fata de goym in general si romani , in special.
    Explicatia, in “Saptamana Rosie” de Paul Goma.