Analize și opinii

Jean Maurer: “Mă scuzați dar asta înseamnă dictatură corporatistă”

Hmmm….., cică am făcut mari progrese în combaterea corupției, avem mecanisme și legi mai bune în lupta cu corupția, deci MCV-ul se suspendă….!
Mai că îți vine să crezi că nu mai avem corupție…!
Noi, bineînțeles nu credem, dar uite că ei cred…, sau așa vor să considere!
Și-a pus cineva întrebarea cât am plătit noi pentru această “convingere”?
Câte gaze și petrol am dat, câtă energie electrică, câte unități industriale am închis sau privatizat la ordin, câte resurse am înstrăinat, cât armament uzat am cumpărat, cum am stat noi capră în fața fiecărui dobitoc de la Bruxelles?
Președintele și Guvernul se laudă cu o mare victorie, când pe fond este confirmarea unui zguduitor eșec! O pierdere masivă a suveranității, o îndatorare financiară înrobitoare, o sclavie cum România nu a mai trăit în istorie, nici pe timpul turcilor sau imperiului habsburgic…! Măcar atunci mai aveam bogății încă în pământ…, acum le-am prăduit și pe astea!
Nu îmi imaginam că un sas provincial prost și idiot, a fost capabil de atâta mârșăvie…., bineînțeles cu sprijinul partidelor de coaliție.
România nu mai poate fi recuperată nici dacă vine un dictator care ar naționaliza tot, pentru că nu a mai rămas aproape cu nimic de naționalizat, decât pământul. Am reveni în cel mai bun caz la statutul de țară agrară, de la care am plecat cu mulți ani în urmă.
Am pierdut 6 milioane de oameni care s-au împrăștiat prin lume, am pierdut forță de muncă calificată, am pierdut Învățământul, Sănătatea, am distrus zona rurală înghesuind oamenii în centre urbane dependente de multinaționale, am distrus totul pentru “onoarea” de a face parte dintr-o adunătură europeană de descreierați care se intitulează “neomarxiști” și “corecți politic”, care ne impun un mod de viață bazat pe frig, întuneric și foamete, pentru că viața trebuie raționalizată, nu-i așa?
Și cu societatea de consum, cum rămâne atunci? Că doar ăsta a fost motorul capitalismului…!
Asta înseamnă evoluție, democrație și liberalism?
Mă scuzați dar asta înseamnă dictatură corporatistă, dictatura marilor bogați care decid soarta a miliarde de oameni îndobitociți.
Nu vă dați seama că cei care ne-au adus în această situație sunt rebuturi genetice?
Iar rebuturile merg la casat, dragii mei, după toate legile unei industrii sănătoase! Se reciclează ce se poate recicla, iar restul se aruncă, se topește, se arde sau se distruge. Că doar nu s-a inventat ciclul idiotului în natură…., sau mai știi…?
El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu