Analize și opinii

Jean Maurer: “Implicarea Armatei Române în războiul din Ucraina contravine oricărei proceduri constituționale existente”

Armata României este exclusiv în slujba Poporului Român și nu în slujba intereselor străine sau ale Președintelui Johannis…!
Implicarea Armatei Române în războiul din Ucraina contravine oricărei proceduri constituționale existente. Mai mult, poate fi considerată drept o acțiune militară împotriva Rusiei, o provocare fățișă…!
Nu comentez oportunitatea acestei actiuni, ci comentez doar faptul de o gravitate majoră, de a face acest lucru fără acordul public al Parlamentului României, respectiv al Poporului pe care acesta îl reprezintă!
Nu știm cum vor evolua lucrurile în acest conflict cu Rusia, conflict care evident și vizibil se generalizează aproprindu-se de un WW3, iar în acest context este absolut obligatoriu ca voința poporului să fie întrebată, pentru că nu ajunge nici voința UE, nici voința NATO, nici voința Americii, și nici voința lu’ mă-sa lu’ Johannis, că a lui personală nu se pune pentru că este o slugă retardată și trădătoare.
Poporul băieți…, Întrebați Poporul…, și atunci măcar știm pentru ce ne-o tragem în caz de eșec…!
El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu