Analize și opinii

Jean Maurer: “Eu, cu un alogen colaborator al BND, slugă necondiționată al intereselor străine și trădător de țară, nu mă pot identifica niciodată!”

Îmi este și lehamite să scriu, pentru că îmi distrug și ultima picătură de Zen dobândită în mitocănimea satului în care trăiesc temporar. Or fi și oameni de valoare p’acili’șa, dar sunt rari la vedere!

S-o fac scurtă că de groasă mai era mult loc:

Klaus Werner Johannis, un Președinte de două mandate de doi bani, a reușit să conducă România pe persoană fizică, mai mult ca oricare alt Președinte român. A început cu „Jos PSD…!” după care s-a răzgândit. A pus un Premier de la PNL total drogat, după care s-a răzgândit, a susținut mafia austriacă a lemnului și mafia italiană a gunoaielor, și nu s-a răzgândit, a susținut îndatorarea României până la fabuloasa sumă de 200 mld. Euro, din care nu se vede aproape nimic, a cumpărat armament american cu plata înainte ca la curve, a acceptat fără vreun beneficiu economic staționarea de trupe străine pe teritoriul național și construirea celei mai mari baze NATO din Europa, făcându-ne o țintă prioritară pentru Rusia…, hai că deja mi se face greață!

Acum, la sfârșit de mandat, încearcă o chintă la două capete NATO-UE că poate iese.

Mă întreb care or fi tâmpiții care pun botul la așa un idiot patentat? Pentru că în astfel de poziții nu este suficient să fii doar slugă, trebuie să mai vorbești și liber, pe lângă prompter.

Și culmea culmilor, sunt personaje publice în România care sunt entuziasmate de abilitatea cu care încearcă sasul să facă jocurile alea mari.

Dacă prin absurd Johannis împușcă o poziție importantă la UE sau NATO, ceea ce îl va imuniza la un eventual proces de trădare de țară, atunci eu declar de pe acum: „Îmi este rușine că sunt român!”.

Eu, cu un alogen colaborator al BND, slugă necondiționată al intereselor străine și trădător de țară, nu mă pot identifica niciodată!

M-am identificat într-o anumită măsură cu Ceaușescu, m-am identificat total cu alogenul I.G. Maurer, pentru că au demonstrat că au iubit România, dar cu rapandula asta masculină never…!!!

Mai era loc de scris, dar mă rezum la atât, că deja mi s-a umflat vena pe frunte, și exact acolo nu trebuia să mi se umfle.

Doamne, dă-mi te rog un instrument de măgar sau și mai mare, și Îți jur că îi dezvirginez pe toți trădătorii acestui Neam…!

Fă-mă să intru în istorie, că nu mă ajută fizicul…!

El Comandante.

Autor: Jean Maurer