Analize și opinii

Jean Maurer: “Dar am înțeles în final tot ceea ce am pierdut și cine sunt vinovații: prostia noastră și golănia lor!”

În 33 de ani de democrație de tip occidental, timp istoric scurt, poporul român a făcut un progres fantastic: a redescoperit noțiunea de suveranitate și independență, neamestecul străinilor în treburile interne, așa cum clama cumva la pereți Ceaușescu.
Această lecție dată de Occidentul european și american a avut un preț enorm: am devenit o colonie fără economie proprie, fără resurse și supraîndatorată.
Românii au învățat în sfârșit că guma de mestecat, Coca-Cola, jeanșii, și filmele de la Hollywood, nu sunt decât butaforie și cosmetică.
Realitatea este cu totul alta!
Am câștigat libertatea de a călători în lumea largă și de a înjura, dar ne-am pierdut identitatea și consistența națională.
Prețul nu merită nici pe departe!
Am plătit mii de miliarde de Dolari sau Euro pentru niște amărâte de miliarde primite ca ajutor sau împrumut.
Ne-am distrus tradițiile, limba, școala, mentalitatea și Ortodoxia!
Dar am înțeles în final tot ceea ce am pierdut și cine sunt vinovații: prostia noastră și golănia lor!
Astăzi creștem generația care mâine va conduce această țară, dacă va mai fi o țară și nu se va dizolva, iar premizele sunt dezastruoase. Știți despre ce este vorba și nu insist!
Problema nu este că producem prea mulți cretini cu diplomă, ci că sunt cretini fără sentimente patriotice, fiii ploii, fără identitate națională, diluați într-un rahat globalist înțeles anapoda. Cu astfel de oameni nu se va putea produce o reparație a României. Și nici măcar începe. Și mai mult, un conducător providențial nu se vede în zare, nu pentru că nu ar exista, ci pentru că forțe teribile și bine organizate îl vor elimina din fașă, forțe interne și externe.
End of the story!
El Comandante.

Autor: Jean Maurer