Analize și opinii

Jean Maurer: Am devenit o țară ocupată masiv militar

Cică baza militară de la Kogălniceanu va fi în scurt timp modernizată și mărită pentru 2,5 miliarde de Dolari, devenind cea mai mare bază americană din Europa, peste cea de la Ramstein din Germania.

Va putea adăposti 10.000 de militari combatanți plus familiile lor. Infrastructura va fi de dimensiunea unui mic oraș, întins pe câteva mii de hectare, cu piste de avioane, hangare, depozite de muniție, unități de întreținere pentru tehnica militară, spitale, școli, grădinițe, unități de cazare, Malluri, restaurante, farmacii, magazine, etc., plus dotarea cu tehnică militară, totul împotriva Rusiei, respectiv controlul la Marea Neagră.

Pe scurt, am devenit o țară ocupată masiv militar ceea ce va însemna că vom întra automat în conflictele militare din zonă.

Dar mai înseamnă și altceva, că vom deveni ținte prioritare ale inamicului…, care va încerca să ne anihileze!

Dacă la un moment dat se va îngroșa gluma, americanii vor pleca iute așa cum au făcut în Afganistan, iar noi vom rămâne cu craterele de la bombe și cu haosul aferent.

Că tot i-am așteptat pe americani 50 de ani, iată că au venit în sfârșit!

Dar au venit pentru război, nu pentru pace…!

Ne-a mâncat în cur să fim războinici, occidentali, liberi și democrați…, uite ce înseamnă toate astea!

Și ne-a prins și cu izmenele în vine, cu cel mai cretin Președinte din toate timpurile, și cu cea mai coruptă și retardată clasa politică, și culmea, cu o opoziție internă mizerabilă în care foarte puțini oameni cred.

Este mixul perfect pentru o dezintegrare rapidă ca națiune, respectiv înfrângere în caz de război.

Vom plăti un preț cumplit pentru greșelile pe care le-am făcut și le facem în continuare.

Milionarii se vor căra prin Caraibe și Dubai, iar prostimea va beli sparanghelul.

El Comandante.

Autor: Jean Maurer