Analize și opinii

Ivan Grigorevici: „Mă întreb în ce formulă va anunța Biden înfrângerea lui Zelensky?”

Pacea în Ucraina este posibilă.
Întrebarea este care va fi prețul ei. Cât teritoriu, libertate și democrație suntem dispuși să plătim pentru această lume. NATO intenţionează să ajute Ucraina pentru a-i oferi cea mai puternică poziţie la masa de negocieri cu Rusia, care ar trebui să pună capăt ostilităţilor”, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Simți ce se întâmplă cititorule?
Să-ți explic. Prin servul devotat Stoltenberg, americanii transmit subiectul concesiunilor teritoriale. Pentru că Washingtonul înțelege că, dacă nu sunt oferite prezidentului Putin cât mai curând posibil, atunci Rusia se va opri doar la granița de vest a Ucrainei. Dar este necesar să se prelungească până pe 8 noiembrie. Înainte de alegerile pentru Congres, altfel americanii s-ar putea să nu-i ierte pe democrați pentru capitulare. Biden a vorbit prea mult despre victorie, prea mulți bani și arme s-au băgat în în ultimele luni.
Terenul capitulării este deja pregătit de ceva vreme, fără să i se explice lui Zelensky nuanțele.
Stoltenberg este poate cea mai semnificativă figură dintre cei care au vorbit despre asta.
Deci decizia a fost luată. Rămâne să se dea ordinul Ucrainei, dar se va da. Ce să facă, unde să meargă.
Întrebarea este câte orașe și regiuni ucrainene vor fi eliberate până în acel moment. Ar fi bine, de exemplu, să fie curățațe glorioasele orașe rusești Harkov, Nikolaev, Zaporojie, Dnepropetrovsk și Odesa. Dar timpul, sincer, nu este suficient. Rușii nu sunt în război cu Germania, ci cu propriul popor. Deși e partea aia de popor cam………
Ucraina, desigur, se va încăpățâna, se va face că o să contraatace asupra Hersonului și îi va acuza pe americani de trădare, iar Arestovich va începe să vorbească cât mai des despre victorie.
Dar cuvintele sale vor înceta treptat să mai aibă efect asupra populației intimidate, pe măsură ce spațiul informațional rusesc se extinde.
Mi se pare că rușii nu vor avea timp să ia tot până pe 8 noiembrie, deși vor încerca. Pe de altă parte, de ce să se grăbească? La urma urmei, acestea sunt alegeri pentru Congresul lor, nu pentru Rusia. Lăsați americanii să se ocupe de problemele lor, au rușii destule pe ale lor. Nu are sens să te iei după alții.
Faptul că Statele Unite comercializează Ucraina este evident.
Ucraina nu a înțeles încă acest lucru.
Mă întreb în ce formulă va anunța Biden înfrângerea lui Zelensky?

Autor: Ivan Grigorevici

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Nu au de ce sa se duca pana granita de vest, mai au si altii teritorii pe acolo, pe aici prin sud se vor opri, Odessa probabil, Bugeacul ?, nu stiu.

    Zdarov !