Analize și opinii

Iulian Capsali: O ȚARĂ DISTRUSĂ

Gigi Becali a câștigat procesul la CEDO. Asta arată doar că am fost unii care au avut dreptate când au spus că Statul Paralel, condus de peste ocean și coordonat de Coldea, este criminal. Uneltele lui din Justiție sunt mai criminale, întrucât au distrus vieți. Pe unii i-au omorât în pușcărie, cum a fost judecătorul Stan Mustață, care nu a acceptat să fie o unealtă a Sistemului.
Lista celor care au fost supuși oprobriului și cărora le-a fost distrusă viața, sănătatea, cariera, este foarte lungă, de la somități ca prof. Astărăstoae, prof.Burnei (care ținea oase de copii în frigider, cf. Digi24 și Libertatea), prof. Beuran sau prof. Irinel Popescu (proces încă pe rol), până la oameni politici și oameni de afaceri, a căror listă e enormă.
Toată lupta “anticorupție” a fost o luptă de distrugere a unor oameni care puteau să schimbe paradigma globalistă în care stăpânii lumii ne-au târât. România trebuia să fie un poligon perfect pentru experimentul mondial. De asta FBI avea birou la sediul DNA din București.
Cu atât mai scârboasă se vădește slugărnicia intelectualilor de curte care le-au adulat pe stalinistele Macovei și Koveși, în frunte cu Liiceanu și Pleșu, urmați de pletora băsistă de dilematici.
Faptul că unul ca gen. Coldea zburdă prin untolduri în Dubai, încă mai face jocuri politice și e prof. univ. în Cluj, transformat în capitala progresismului din România și viitoarea capitală a unei Transilvanii independente; că Livia Stanciu e judecătoare la CCR; că Koveși e procuror european; că Monica Macovei are o pensie colosală, după ce a fost principalul oponent al României la Bruxelles, a dat legi de împroprietărire a grofilor în Transilvania și a pus bazele mișcării LGBT la noi, și este acum acoperită într-un dosar în care a schilodit un motociclist; că un securist ordinar și un trădător ca Băsescu își consumă viața de demnitar fără grijă, demonstrează că România mai are până să-și revină la normal, dacă își va reveni vreodată.
Ah, să nu uităm presa securistă și ce a făcut, mai ales în plandemie.

Autor: Iulian Capsali