Analize și opinii

Iulian Capsali: NU VĂ TEMEȚI!

Părerea mea este că plutocrația lumii dorește să oprească alegerile din anul viitor, indiferent prin ce mijloace. Plandemia covid s-a fâsâit; războiul nu s-a mondializat fiind ținut la foc mic de ruși ca să toace armamentul și economia Occidentului Colectiv; “încălzirea globală” e un trucaj pentru cei care stau cu ochii în televizoare și au IQ-ul Gretei; atacul extraterestru nu are încă mijloacele “pirotehnice” și hologramele necesare, dar acum văd că dementul senil de la Casa Albă inventează noi restricții pentru populație, întrucât mai au gloanțe biomedicale, denumite fals ca “vaccinuri”, de tras în oameni. Vom avea, probabil, o nouă plandemie din toamnă.
Pe fondul de instabilitate creată prin mașina de propagandă în vremea “covidului”, globaliștii au falsificat alegerile din SUA, punând o piftie bătrână în Biroul Oval. A mers atunci, probabil că vor încerca același scenariu și acum.
Oricum se dorește oprirea valului suveranist din Europa și păstrarea acestui statu-quo distructiv în SUA, iar pentru aceasta, globaliștii care instrumentalizează Guvernul Mondial (Marea Resetare) nu se vor da în lături de la nimic. La noi, securiștii de alde Rog au anunțat că vor avea grijă să nu iasă cine nu trebuie în alegeri. Junta securistă care conduce România, trădătorii care primesc ordinele Davos via CIA, vor “face totul” ca să-și păstreze controlul politic. Foarte probabil o vor împinge pe stalinista Kovesi la președinție, care are grijă în Consiliul European al UE ca familia Ursulei von der Leyen să prospere și se luptă cu corupția din Bulgaria, ca procuror șef la Parchetul European. Adică continuă munca de slugă globalistă începută în România, unde a distrus afaceri românești și a protejat corporațiile, iar batalioanele pavloviene #rezist sunt pregătite să o voteze.
Nu doar ei. Din surse am aflat că STS, singurul serviciu secret care se ocupă în lumea “civilizată” de alegeri, o monstruasă mașinațiune securistă, a ajuns deja să poată influența rezultatele cu două cifre, nu cu una singură ca până acum.
Ce să facem? Să nu ne temem! Nu-i mai lăsați să ne distrugă libertățile constituționale ca până acum. Să nu le permitem să ne oprească să mergem la slujbele din biserici, să ne oblige să facem școală online sau să ne pună botnițe la copii.
Cereți alegeri libere (cred că nu le vor permite) și mergeți în centrele de votare ca observatori. Votați listele care conțin persoane care s-au dovedit în timp luptători pentru libertate și dreptate, care au denunțat revoluția sexomarxistă, parte a programului de implozie socială controlată, și vor să o stopeze definitiv pe meridian românesc.
Dar mai ales umpleți bisericile, ca urgia globalistă, în spatele căreia stau legiunile de diavoli, să nu poată birui în Țară.
Cu Dumnezeu înainte!