Analize și opinii

Iulian Capsali: NU MAI CĂUTAȚI APĂ ÎN NISIP

Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul din economia țării.
România este condusă de Statul Paralel încă de pe vremea turnătorului Băsescu. El a pus la dispoziția Deep State-ului american și Bruxelles-ului toate instituțiile de forță ale țării. Scriu despre asta de foarte mulți ani; am fost făcut în toate felurile de elitele băsiste și presa securistă. Inclusiv Predoiu, prin Legile Justiției și desființarea de facto a Constituției, a acționat la comandă externă, prin presiunea băieților din pădure care-l controlează pe el și Parlamentul.
Este ultimul exemplu din seria acțiunilor de demantelare a Suveranității Naționale, realizat de forțele ostile neamului românesc.
Deci dacă vreți să protestați împotriva nenorocirii în care ne găsim, asupra faptului că demnitatea națională este călcată în picioare până la nivelul în care tinerii detestă România (am scris și despre faptul că masteranzii și doctoranzii facultăților de informații sunt trimiși și astăzi la Universitatea Central Europeană făcută de Soros și aflată, apropos, în Austria, după ce Orban a scos-o în șuturi din Budapesta), mergeți în fața sediilor acestor instituții.
Tot ei, la ordin extern, ar duce România la extincție, prin implicarea directă în războiul ruso-ucrainean. Slavă Domnului, mai sunt câteva minți normale în Armată, care se opun acestui demers scelerat.
Dar nu vă faceți iluzii și nu vă vărsați nervii slăbiți de atâta batjocură împotriva Austriei. România a fost pusă pe tavă de acești năimiți care și-ar vinde și mamele pentru bani și privilegii. Discursul lui Hellvig de la Univ. “Babeș – Bolyai” a arătat un singur lucru: până și suveranismul/naționalismul se vrea a fi confiscat de securiști!
Măcar să cerem ca STS-ul să fie scos din procesul electoral.
Cât despre OMV-Petrom, nu vă imaginați ce interese imense ale securiștilor și ale politicienilor din tot spectrul sunt acolo. Pentru austrieci, este un mod de a controla, prin șpagă (salarii imense fără ca rudele să facă altceva decât cafele), toată sleahta depravată care a distrus România.

Autor: Iulian Capsali