Analize și opinii

Iulian Capsali: Medicul Mircea Puscasu are dreptul la opinie!

Obligativitatea vaccinării, legea coaptă de iudele din Ministerul Sanatatii, este o lege de abator, nazistă, prin care se interpune între părinţi şi copii tirania statului.



Pentru că urmează ca părinţii să fie deposedaţi cu forţa de dreptul de a decide asupra propriului copil: părinţii la puşcărie, copiii în custodia statului totalitar.

Asta în timp ce absolut toate studiile serioase, independente, în care este arătată partea de umbră toxică, care a făcut ca familii întregi să fie nenorocite prin copiii distruşi după ce au făcut vaccin, sunt ridiculizate, fiind contrapuse studiile finanţate exclusiv de BigPharma. Ca exemplu de manipulare la scară mondială, enormei explozii de autism din SUA şi Europa nu i s-a dedicat NICIUN STUDIU ŞTIINŢIFIC, dar mafia gulerelor albe spune că nu există nicio legătură între vaccinare şi autism.

Empiric, este dovedit şi este evident că există, o spun părinţii cu copiii nenorociţi pe viaţă. Dar nu sunt… studii. Deci, nu există – spun ei – vreo dovadă. Gândire tipică de şacali care ne iau drept idioţi.

Ca unul care a denunţat de la început această tiranie bazată exclusiv pe lăcomia marilor concerne farmaceutice ce parazitează banul public în acord cu politicienii vânduţi (care au şi făcut ca Institutul “Cantacuzino” să moară) şi presa dependentă, nu pot să stau impasibil când o voce critică este stopată tiranic de Sistem.

De aceea sunt solidar cu medicul Mircea Puscasu, căruia o hexa-imbecilă din direcţia de sănătate Suceava cere ca să-i fie ridicat dreptul de liberă practică.

Medicina trebuie să iasă din zona corporatistă, pentru că omul nu este o cornută ţinută în fermă care trebuie să ofere profit patronului combinatului de furaje.

Lăsaţi oamenii să aibă opinii, nu-i forţaţi să gândească precum o turmă de animale gregare!

Ne-au ajuns aproape 50 de ani de gândire unică comunistă, nu suntem capabili să acceptăm gândirea unică globalistă care are ca unic scop profitul pe spatele şi pe sănătatea cetăţeanului şi mai ales a copiilor noştri!

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Puncte forte, puncte slabe, oportunitati si amenintari, in materie si in speta “VACCINUL”. Problema- pericol rezida in compozitia unor vaccinuri “fabricate” de anumite companii farmaceutice si efectele adverse dovedite, madiatizate. Si, nu in ultimul rand, avand in vedere faptul ca citirea straveche se facea de la Z la A, cuvantul “CARD”, din aceasta perspectiva coroborata cu intentia de “supraveghere si control” a umanitatii peste limita legal admisa, se citeste “DRAC”!