Analize și opinii

Iulian Capsali: ”LOVITURĂ DE STAT GLOBALISTĂ”

În SUA asistăm la un puci al Deep State (cu implicarea inclusiv a CIA), împotriva puterii executive condusă de un președinte conservator ales democratic.



Orice asemenare cu 10 august 2018 este nu numai evidentă, dar chiar lipsită de orice echivoc. În spate sunt aceleași forțe corporatocrate, globaliste, care folosesc masele de manevră (infiltrate de #rezist & Antifa), cu trădătorii cumpărați din servicii și presa mainstream complet abjectă, plină de acoperiți, plus “elitele” aferente.

Mă uit la câțiva intelectuali americani și observ că fenomenul “Dilema/22” este prezent și acolo, diabolizarea lui Trump (la noi îl aveau pe “Dracnea” ca pol al urii) funcționează ca motor revoluționar. Sigur, diferența este că la americani Președintele conservator conduce guvernul, pentru că pe plan local, spre deosebire de Washington, traficantul de copii și de case Johannis este o marionetă a Statului Subteran.

După ce au manipulat toată lumea cu falsa pandemie Covid-19, elitele globaliste (care s-au îmbogățit enorm în timpul acestui lockdown ce premerge pandemia de foame) vor să destructureze puterea SUA prin forță.

Doamne, nu-i lăsa!

Imaginea realizată de Petry sintetizează tot ce am scris aici: un Pământ care e sufocat de cinicii alienați mesianici.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook