Analize și opinii

Iulian Capsali: “Înainte și după”

O doamnă a făcut o remarcă aici de mare bun simț, anume că un deceniu de băsism a făcut mult mai mult rău României decât 25 de ani de ceaușism.



Mitingul de mâine sper să fie cântecul de lebădă al securismului. În decembrie 89 am ieșit și ne-am riscat viețile împotriva unui regim totalitar, mâine, după 28 de ani, hoardele globaliste ies pentru stabilizarea sistemului securist refăcut de un (fost)securist cu state la Anvers, Băsescu, ajutat de fosta procuroare comunistă Monica Macovei, care în iunie ’90 ancheta tinerii stâlciți în bătaie de minerii aduși de Iliescu cu brațul Securității în București, dar și cu o infuzie proaspătă de personaje gregare: mediocra Codruța Koveși, ea însăși cu un pedigree provenit patern din procuratura comunistă; gen. Coldea, un arivist labil cu evidente probleme neurologice șamd.

Tot acest edificiu antinațional a fost construit de corporatocrația “soros”, care a sufocat cu soldați devotați instituțiile americane, mai ales sub președinția Clinton și Obama.

Ca om care și-a pus viața la bătaie pentru Libertate în dec. 89, mi se pare dureros ca tinerii să iasă în stradă pentru prezervarea unei dictaturi mascate care e pusă în slujba unor demenți mesianici ce proiectează utopic o lume corect politică, ce anunță deja zorii unui totalitarism mondial. Nu aș fi crezut în veci că se va ajunge aici, iar rolul “elitelor” olimpiene, ce disprețuiesc profund poporul, noua cultură corporatistă și mass media împăstată de acoperiți, a fost absolut devastator.

Va trebui consolidată de urgență o laborioasă operațiune de deparazitare culturală (în sens larg), care să aducă desvrăjirea segmentelor sociale afectate profund de propagandă.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In fapt Romania e ocupata de agentura sarbeasca a Belgradului si de GRU incat flota romana a fost desfiintata doar dupa ce Moscova a ajuns la concluzia ca Romania va intra in NATO. Agentura sarbeasca prin Petre Roman a inchis combinatul chimic din Arad pentru salvarea combinatului din Pancevo si in mai putin de un an am ajuns importatori de produse sarbesti. Agentura sarbeasca prin Petre Roman la impus la conducerea PDL pe Traian Basescu si agentura sarbeasca prin tovarasul colonel Capsali l-a propus la canonizare pe patriarhul rosu Justinian venit la putere prin moartea subita a fostului patriarh de ,,pneumonie” pentru a acoperi arestari de preoti pe directia Poarta Alba si lichidarea unui patriarh. Agentura sarbeasca il acopera pe agentul si pe spionul sarb Basescu care a blocat cat timp a fost presedinte fonduri pentru comunitatile de romani din Timoc incat primul ziar in limba romana a fost deschis doar prin interventia UE dupa expirarea mandatului presedintelui Basescu.nerusinarea agenturii sarbesti nu are limita: au decretat prin campaniile pe frontieristi integritatea Romaniei crima de razboi cenzurand prin prietenul lui Tokes gropi comune si executii de romani de dupa 1945 pe spatiul yugoslav.

  • Cine-ar fi crezut…?! Si cui i-ar fi trecut prin minte ca tocmai in anul omagierii centenarului Unirii, in fapt si in drept, Reunificarea unor provincii istorice, sa fim implicati insidios in producerea unui context-teatru pt. operatiuni militare in zona! Scenarita strategica. Cand ratiunea doarme, constiinta-i adormita, monstrii se desfasoara intr-un climat prielnic.
    Cu speranta, incredere si credinta, constiinta treaza, uniti in acelasi gand bun, vom reusi sa intelegem ce se intampla cu noi si sa facem pasul de la stadiul de supravietuire la nivelul firesc de a fi, de a trai viata in armonie si rezonanta cu norma universal-valabila…vom fi ajutati sa reusim, vrem-nu vrem!

  • pt Zglobiu Adrian: Dar pe CIA, Mossad, serviciile tarilor Vestice din UE(in mod special, ale Germaniei si ale Olandei), dar si “agenturilii lui Soros(a se citi ONG-uri), pe astea nu le vezi??
    Probabil ca de la etnobotanice ti se trage obsesia asta cu “agenturilii sarbesti”!

  • Sa intelegem ca reprezentantii serviciilor secrete …, circumstanta in care, ma-ntreb, cum ar putea politicienii, functionarii publici, oamenii de afaceri, jurnalistii, academicienii, istoricii, medicii, profii, preotii etc. sa … fara sa se imbolnaveasca subit de “pneumonie”?! ?! ?!
    Incadram la “etnobotanice”…?! Pana cand…?!

  • Capsali ăsta este un biet gargaragiu care freacă menta pe Facebook toată ziua. Ştie cineva din ce trăieşte ipochimenul?