Analize și opinii

Iulian Capsali: “Get Brexit Done!”

Victorie zdrobitoare și majoritate absolută a Conservatorilor!



Îndelung amânatul Brexit va fi, probabil, în sfârșit, realizat. A fost principala temă a acestei campanii.

Simbolic însă, marele învingător rămâne Farage (Brexit Party) care și-a retras toți candidații din circumscripții – de asta vedeți un zero la el – dovedind că este nu un politician mărunt, ci un adevărat om politic, pentru care scopul e mai important decât puterea.

La europarlamentarele din această primăvară fusese, de departe, surpriza alegerilor, câștigând primul loc, cu 30.5%, socialiștii și conservatorii (care erau conduși de ezitanta Thereza May) fiind sancționați de propriul electorat.

Revenind la actualul scrutin, între Boris Johnson, care a promis ieșirea din UE, cu sau fără acord (sloganul fiind cel din titlu), și socialistul Jeremy Corbyn, care a promis un alt referendum (tema Soros/globalistă din GB), britanicii au ales să-și tranșeze viitorul, sătui de piedicile puse de elitele corporatocrate.

PS: Uitați-vă la reacția presei securiste (UM-urile) de la noi. E mortală!

PPS: Evident, presa de stânga britanică (globalistă) cere o anchetă prin care să fie scoasă în evidență implicarea lui Putin în alegeri! OMG, imbecilii pun aceeași placă stricată, imaginația lor e în colaps total

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • BREXIT-ul presupune “ope legis” achitarea obligatiilor contractuale fata de spatiul comunitar: 64 mld. euro cu dobanzi, penalitati de intarziere, comisioane, speze, onorarii, etc, suma repartizata tarilor sarace din coada clasamentului, ex. Romania devastata de explozia preturilor la utilitati, alimente, produse, servicii, infractionalitatea accentuata de eliberarile in baza recursului compensatoriu reglementat tehnic din ratiuni de evitare a mega despagubirilor in val de mld. euro motivat de conditiile nefavorabile din penitenciare!!! cu mentiunea expresa privind alocarea din pix a unei sume in cuantum de 177 mil euro pt construirea a doua penitenciare mai inainte de construirea infrastructurii – talpa tarii. De apreciat faptul ca au ales sa se retraga dintr-o UNIUNE care se dovedeste a fi una NEDREAPTA in raport cu tarile carora li s-a aplicat regimul dublului standard, politica de monopol, procedura infringementului sistematic, obligarea la plata despagubirilor astronomice, dobanzi, penalitati la penalitati, comisioane, speze, bonusuri, onorarii, etc. Doar suntem cetateni europeni si avem DREPTURI, si o “tara ca afara”. Alt paradox! Romania este conform Constitutiei un stat national, independent, suveran, unitar si indivizibil. European, atlantic, planetar, cosmic, universal. Preturile si costurile noastre acopera obligatiile comunitare ale tarilor-regat de sange albastru elitiste care se vor model, exemplu de urmat in domeniu si in materie. Vi se pare corect politic, armonie, prietenie, loialitate, legalitate, moralitate?
    Va rog sa nu va impiedicati in geo strategii din cauza unei opinii oarecare. Multumesc,

  • Foarte binee! Britanicii sunt pe cale sa iasa din “Lagarul de reeducare neomarxista”, numit UE! Pe cand, si un ROexit?

  • Salut! Oare foloseste aceeasi vopsea de par cu a lui Donald care decreteaza ca iudaismul este nationalitate si nu religie!? Pai pe cruce sta SCRIS: I.N.R.I, adica Iisus Nazarineanul Regele Iudeilor, NU al evreilor!!! si cum adevarul care ne elibereaza pe toti si pe fiecare in parte ne arata ca Iudeea apartine civilizatiei stravechi traco-dace-drace!!! si ca 666 este cod apartinand rasei umane originale!!! iata cum se dezleaga si impaca conflictele, contradictiile, evidentiaza deturnarea simbolurilor si adevarurilor universale… DRACU nu-i sinonim cu SATAN. S-auzim de Bine, Adevar, de Pace. Pace Pace, intre doua dobitoace / Dobitoaca cea mai mare… sunt chiar eu. Pai de la Pacea Pace pana la “Domnilor, am adus pacea generatiei noastre!!!”, e-o cale atat de lunga ca mii de ani i-au trebuit luminii sa ne-ajunga, vorba poetului Mihai Eminescu. Caci iata, ne-a ajuns lumina! Lumina vine din spatiul extraterestru, adica de deasupra spatiului terestru? Iisus? Dar invazia de extraterestri? Exista extraterestri benefici si extraterestri malefici? Strategii benefice si strategii malefice? Civilizatii bune si civilizatii rele? Celule sanatoase si celule bolnave? Adevar si minciuna?
    Leru-i ler, Doamneee…

  • Atitudinea britanicilor reprezinta in fapt si-n drept un ACT DE RECUNOASTERE a LAGARULUI DE REEDUCARE IN VIZIUNE GLOBALA!!! NEO-MARXISTA numit UE… Maladia e GLOBALA, din pacate. Neo-marxismul extins prin Imperiul Britanic la nivelul Corporatiei US controlat de la Vatican, cel mai mic stat de pe planeta, un punct pe harta lumii… pai, nu-i alt paradox!? Spuneti, si voi, cum e posibil? Ca buturuga mica sa rastoarne carul mare. Ursa mare si ursa mica intre care, ancestral este pozitionat un simbol care are legatura cu civilizatia straveche responsabila de aparitia rasei umane in arealul planetar, precum in cer asa si pe pamant… geometria sacra = de neatins. De unde oare ar tebui sa iesim ca sa revenim pe cale, in adevar, la viata? Si cu ce sprijin? Cu ce? “Baga, Gicuta, ca si maine ai o tura!”. Ca daca ne-am pierdut umorul, nu ne-a mai ramas mare lucru. In concret: cum iesim din malefic alias satanism ca sa n-o mai dam dupa deget?

  • Si cu REZERVA DE AUR A TARII cum ramane? Gaj pentru drepturile romanilor aflati in Marea Britanie, o tara ca afara, sub rezerva supraindatorarii Romaniei in fata MEGA INSTITUTIILOR FINANCIAR-BANCARE, CORPORATISTE, GLOBALISTO-…

    Ce-am votat, fratilor?
    Asa arata NORMALITATEA?

    Buna sa va fie ziua! Inima. Constiinta. Gandul cel bun…