Analize și opinii

Iulian Capsali: Facebook închide conturile “recalcitranţilor” în duşmănie

Este ceva fără precedent în ultima vreme. Eu cred că în România, reţeaua de socializare e în mâna ONG-urilor Soros, altfel nu-mi explic incidenţa crescută a cazurilor. Nu cred că există în lume o cenzură mai mare pe acest canal de irigat societatea cu apă de ploaie ideologică.



E limpede, România reprezintă un punct nodal, trebuie desfiinţată orice reflecţie critică mai pronunţată asupra tăvălugului totalitar. Suntem importanţi în geostrategia celor care au făcut Primăvara arabă, Colectiv, cei care modifică fin rezultatele alegerilor şamd. Pare că pregătesc ceva de amploare şi nu vor absolut nicio abatere de la proiect, niciun ciot conservator.

Este incredibil că ura care se revarsă zilnic împotriva creştinilor, cu orice ocazie, batjocura scelerată adusă pe sute de pagini ortodoxiei şi istoriei românilor, paginile dedicate separatismului nu încalcă standardele Fb, iar orice aluzie la valul ideologic sexo-marxist/corect-politic, este imediat sancţionată de către cei cărora li se da zăhărelul din munţii vătuiţi ai Deep State/Statului Paralel.

Cred că va trebui să părăsim această reţea ideologică şi să migram masiv spre alta, mai democratică. Aşa nu se mai poate, băbăieţi. Rămâneţi cu cocoşaţii voştri globalişti, cu mîndruţii şi guraniştii.
Să-i lăsăm să se iubească între ei, zic.

PS: Propuneri de reţele?

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu