Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Deglobalizarea NU poate fi făcută fără desfiinţarea Statului Paralel!”

Nu este deloc de mirare că oficinele Noii Securităţi din presă – Hotnews, Digi24, România Liberă denunţate aseară de un om din interior, dar ştim că nu sunt singurele – sunt şi cele mai virulente împotriva Bisericii şi a Referendumului pentru normalitatea familiei.



Pentru că gen. Coldea avea misiunea dată de corporatocraţie ca să distrugă aceste elemente de identitate umană şi naţională. Misiune care nu a fost abandonată de cozile de topor din servicii şi presă nici astăzi.

Influenţa demenţilor mesianici globalişti de tipul Soros este încă extrem de puternică în servicii şi implicit în presă, iar adevărată libertate a României va fi dobandită odată cu DEGLOBALIZAREA acestor vectori implicaţi în societatea noastră, care produc destabilizarea României cu scopul de fi uşor masticabilă de către Nouă Ordine Mondială.

Ideologia LGBT (sexo-marxistă) este impusă în România mai ales cu ajutorul serviciilor şi a presei, a Statului Paralel care nu numai că este complet străin de agenda naţională, dar o subminează clipă de clipă.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Una dintre retetele de GLOBALIZARE

    Referitor: TERORISM

    Se ia una bucata TERORISM;
    Se actioneaza prin operatiuni “Steag fals”, institutia “STIRI FALSE”, Departamente, Divizii “specializate, antrenate, instruite”, MONITORIZATE la randul lor de organisme abilitate in domeniu si in materie, cocotate in varful piramidei planetare;
    Se elaboreaza o lege de prevenire si combatere a terorismului, norme metodologice si o multitudine de acte normative pe gustul si placul stapanului planetar;
    Se pune de-un Mandat de Siguranta Nationala, Planetara, Individuala;
    Se intercepteaza tot ce misca, si teroristu’ de serviciu, da’ si crestinu’ de serviciu-ala de pupa moaste alias schelet inmiresmat, impregnat cu mir, aur, smirna si tamaie, dovada sfinteniei, proba unui spirit erudit, evoluat, inaltat, ascensionat, cum doreste fiecare sa-si imagineze conexiunea cu dimensiuni avansate, mega/super/ultra/extra evoluate de prin univers.
    Ehei, cine pe cine intercepteaza…hmmm…?!