Analize și opinii

Iulian Capsali: “De ce face aceste tumbe globaliste covrigarul din Buzău? Vrea să ajungă la Cotroceni și trebuie să câștige încrederea stăpânilor lumii.”

Grație opoziției sociale, la care a participat și o parte din presa mainstream, legea limitării plăților cu bani lichizi (cash) a fost anulată.
Liderii PSD în frunte cu Ciolacu și-au dat seamă că măsura e o imbecilitate care adâncește evaziunea fiscală, nu o curmă. Și că pierd alegători vertiginos.
De fapt, legea era un pretext. Noi nu vom uita intenția acestor slugi care urmăresc pas cu pas agenda Marii Resetări, de control total a cetățeanului.
Și “legea porcului” a fost amânată în urma presiunii populare. Anul acesta, de Crăciun, țăranii își pot vinde porcii crescuți în bătătură.
Am crezut că un nenorocit mai mare decâ Cîțu (PNL), care a supraîndatorat România pe trei generații, nu există. Ei uite că PSD-ul lui Ciolacu îi calcă pe urme.
De ce face aceste tumbe globaliste covrigarul din Buzău? Vrea să ajungă la Cotroceni și trebuie să câștige încrederea stăpânilor lumii.

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu