Analize și opinii

Iulian Capsali: “De ce este necesară Justiția coruptă?”

După SMURD (Arafat) și Banca de Resurse Genetice Vegetale (Vînătoru), după CEC și Sistemul Energetic Național, atacul acestui guvern-marionetă construit de Securitatea globalistă – care a transformat România într-o antrepriză pentru corporatocrație -, de fapt obsesia lor, este desființarea SIIJ.



Puterile Suzerane au nevoie de o Justiție prin care să-și protejeze jaful și să facă zob capitalul românesc, dar mai ales trebuie să oprească cu forța, din fașă, sau să deturneze, orice încercare de mișcare suveranistă.

Observați cum a fost “reeducat” Gigi Becali, după ce l-au băgat la pușcărie în urma unui proces fake: atacuri furibunde la Dragnea, cel care a încercat să ducă o politică economică de ridicare a capitalului național și de îmbunătățire a nivelului de trai, de la medici la pensionari: “M-am bucurat de condamnarea primită de Liviu Dragnea. Gândul meu a fost să scăpăm de el. Asta pentru că a distrus ţara”.

Admirație publică față de gestapovista Kovesi: “Nu mă întrebați de Codruța că știți că eu o iubesc și chiar dacă a greșit și ea” (sic).

La ultimele alegeri, sprijin indirect pentru Johannis (deși este protestant, după standardele sale “ortodoxiste” fiind indezirabil) – Dăncilă fiind nevotabilă pe motiv de sex: “Dacă ești bărbat, ce să faci confruntare cu femeie? Ce să te confrunți cu femeie? Ăla e bărbat. Ce idei poate să aibă o femeie în fața lui?” 

QED. Procesul de reeducare nu este îndreptat strict spre masa de pavlovieni #rezist pe care-i scot la vot cu diverse momeli stupide de tip referendum cu întrebări oligofrene, anticonstituționale, plăcuțe suedeze, mânuțe agitate etc.
Nu, este îndreptat asupra oricui ar avea puterea să sprijine suveranitatea statului împotriva valului distrugător globalist.

Iar pentru aceasta, o Justiție manipulată de interesele Noii Ordini Mondiale este esențială.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook