Analize și opinii

Iulian Capsali: “Dar pentru ce nu are Klaus scârbă? Care este interesul lui pentru viitorul României?”

Pe o caniculă fioroasă, zeci de mii de profesori, unii veniți de la sute de km. distanță, mulți în vârstă, au fost plimbați de autorități în bătaie de joc prin București.
De la podul Cotroceni, în loc să urce dealul pe lângă Grădina Botanică (unde oricum era blocată strada), au fost trimiși spre Grozăvești ca să urce pe la CET spre Leu. Dublul distanței.
E o minune că nu a făcut nimeni AVC după acest experiment la peste 35°C la soare.
Un minus al marșului: la Cotroceni era necesară o platformă cu boxe de pe care câțiva dascăli să spună țării care sunt problemele breslei, că nu este vorba doar de subfinanțare. Profesorii trebuie să vorbească – vocea lor nu prea este prezentă în mass-media, unde se învârtesc prin studiouri aceleași personaje ridicole.
Este simptomatic faptul că un individ care a luat cu japca case (cumpărate “din meditații”), profesor de fizică și fost inspector, cu nevasta profesoară la liceu, are o scârbă totală față de acest domeniu vital în viața unei națiuni. Programul prezidențial “România Educată” este un bluf.
Dar pentru ce nu are Klaus scârbă? Care este interesul lui pentru viitorul României?
Multumim serviciilor globaliste trădătoare că au pus în fruntea statului un ins cu retard emoțional care s-a ocupat inclusiv cu vânzarea de copii români și a dat afară o librarie – Eminescu – din casa pe care a luat-o prin furt, ca să o închirieze băncii Raiffeisen.
Foto: Dedicație pentru o pesedistă.
PS Sondajul făcut de sociologul Mirel Palada arată că aprox. 70% dintre români susțin greva cadrelor didactice! E o dovadă de solidaritate – Doamne ajută!

Autor: Iulian Capsali