Analize și opinii

Iulian Capsali: „Dacă îmi spune vreun imbecil util că nu este nicio conspirație în legătură cu serurile genetice mARN, voi arăta doar această imagine”

Dacă îmi spune vreun imbecil util că nu este nicio conspirație în legătură cu serurile genetice mARN, voi arăta doar această imagine, în care Chris Terhes arată lumii, din sediul Parlamentului European din Bruxelles, contractul între firma producătoare și UE.
Observați ce transparență există în legătură cu sumele colosale virate în conturile BigPharma, nu? Ce răspunderi își asumă firma în ceea privește siguranța acestora. Cum, nu vedeți?
Sunteți niște medievali frustrați; sub jegul negru de pe contracte este vorba de sănătatea voastră, de care corporatocrația are grijă ca de propriile buzunare.
A, și încă ceva, iubiți imbecili (utili) și teroriști mediatici securiști care țineți trena regelui gol Arafat: PSEUDO-VACCINUL, CARE SE DOVEDEȘTE PERFECT INUTIL (vedeți țările ultra-vaccinate intrate în valul 5) ATUNCI CÂND NU DISTRUGE VIEȚI, NU ESTE GRATIS! Este plătit din banii fiecărui român, german, spaniol, italian, danez șamd.
Deci dorința unor derbedei de a pune la plată nevaccinații dacă ajung în spitale, este o formă de nazism reșapat, într-o societate în care nevaccinatul este “noul evreu”, vinovat și bun de plată, marginalizat și martelat pentru faptul că societatea globalistă nu se înfăptuiește suficient de rapid.
DENUNȚAȚI DICTATURA MEDICALĂ, NU VĂ LĂSAȚI CĂLCAȚI ÎN PICIOARE DE PSIHOPAȚII CU AERE MESIANICE!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Autor: Iulian Capsali

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Vaccinurile sunt plătite din banii tuturor romanilor si ai vaccinatilor si ai nevaccinatilor.Dacă nemernicii neoliberali Citu si Tătaru vor ca nevaccinatii sa-si plătească testarea si, mai grav, sa-si plătească spitalizare in caz ca se îmbolnăvesc,atunci corect ar fi, ca si vaccinatii sa-si plătească singuri vaccinul!România este un stat social care ar trebui să aibă grijă de toți cetățenii ei in mod egal si fara discriminari!In statul eșuat al oligofrenului Iohanis si al protejatului bețiv și drogat, Citu, vad ca se poate orice mizerie.Astept cu nerăbdare ca justiția să se trezească si sa-i tragă la răspundere pe acești nemernici criminali!Să plătească cu ani grei de pușcărie si confiscarea totală a averilor pentru toată mizeria si sărăcia pe care au adus-o în această țară și pentru toți românii morți cu zile din vina exclusivă a acestor nemernici!!!Cît de curînd vor fi cu cătușe la miini!Doamne ajută!