Analize și opinii

Iulian Capsali: „Cei care procedați așa, cui dați socoteală, lui Dumnezeu și jurământului medical, sau lui Arafat?”

Un prieten (voi folosi doar inițialele C. L.) a avut un accident care putea să-i fie letal: tăia cu flexul ceva la tavan și instrumentul i-a scăpat din mână, provocând rana teribilă din imagine. Dacă-i tăia carotida, acum îl pomeneam la adormiți.
Dar aici începe însă povestea, de la Spitalul Județean din Brașov, care-l primește nu ca pe un pacient grav accidentat venit cu Salvarea, ci ca pe un posibil infectat covid. Prin urmare, medicii de la “urgență”, urmând îndeaproape ordinele unui psihopat, îi fac testul PCR (o altă traumă în plus) și AȘTEAPTĂ REZULTATUL CARE VINE A DOUA ZI!
Abia după ce primesc rezultatul negativ, medicii se apucă să-i rezolve plaga.
Ceea ce mi se pare iresponsabil și criminal!
Opinia mea este că un medic care urmează orbește “protocolul”, nu e om, e un robot decerebrat.
Voi, cei care procedați așa, cui dați socoteală, lui Dumnezeu și jurământului medical, sau lui Arafat?
Câți oameni au murit din cauză că nu au primit la timp tratamentul iar apoi au fost raportați fals ca pozitivi, o acoperire pentru ca medicul culpabil să fie inocentat de un proces de malpraxis?
Nu de alta, dar ne-am trezit în lunile din urmă cu raportări de morți de anul trecut.
Câți morți din culpe medicale, în spitalele din România, mai ales în provincie, au fost băgați în saci de plastic negru și contabilizați la “covid”? Face cineva, vreun organ al statului, vreo investigație?
Nici vorbă, e nevoie de carne proaspătă pentru terapia genică experimentală, deci totul se acoperă cu cimentul turnat de slugile globaliste peste urmările plandemiei.

Abonează-te la newsletter