Analize și opinii

Iulian Capsali: ”Brave New World”

Voi ați observat că există persoane care stau în epidemii ca peștele în apă?



Ar sta închiși și ani de zile în casă cu pamperși pe ei, transmițând mesaje agresive despre inconștiența oamenilor care nu cred în ce spune Streinu Nelurafilarafat. Sunt cei care au opinia religioasă că OMS e un Minister al Binelui Mondial, iar finanțatorul Bill Gates este un Moș Crăciun care vrea să vaccineze omenirea din pură filantropie.

Johannis? E tăticul nației, are grijă să nu lase bătrânii abuzați de planurile scelerate date publicului treptat, pe surse. “Vacanța Mare” a fost un balon de încercare. Plus că, alături de Președinte, imersia în “noua realitate” e mai simplă.

Nu vă place mai mult termenul de “post-realitate”, totuși?

Ar fi de acord să fie despărțite familiile și închise bisericile pe termen nelimitat, ca permanente focare de infecție. Să avem un certificat de vaccinare care să ne permită deplasările pe distanțe lungi.

În Vest se descarcă programe în telefon, de bunăvoie, care îți monitorizează siguranța prin semnale față de posibila interacțiune cu persoanele “suspecte” din jur.

Îi vedeți?

Oameni care se hrănesc din stres cum se hrănește balena cu plancton, care au o bucurie sadică în savurarea catastrofei? Cărora le pare rău că sunt prea puțini morți, chestia care-i excită fiind câmpurile de coșciuge?

– Băi dar la Capsali ăsta în familie, din 5 membri afectați de covid, nu e nimeni în spital cu tubul în gât… Sigur au făcut o formă mai ușoară, e un virus moale, nu e ăla care te doboară – spun în timp ce fac cu ochiul, complice.

Ce au reușit naziștii și bolșevicii cu forța și prin teroare, fac globaliștii prin gestionarea terorii informației, cu o presă de o nocivitate mai mare decât orice pandemie. Și le reușește.

Vin copiii din Hameln după fluierul fermecat, purtați până la râul unde își vor pierde urma. Definitiv.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu