Analize și opinii Extern

Istorie în direct…

De la discursul lui Kenedy din 1961 despre societatile secrete, de la care se presupune ca i s-a si tras doi ani mai tarziu, nu cred ca vreun candidat la presedentia SUA sa mai fi avut curajul sa atace atat de dur si pe fata cum o face Trump, Frăția establishmentului politic militar si economic al SUA, Noua Ordine Mondiala si Oculta Mondiala. Nu stiu, dar daca nu poate fi “convins”, tare cred ca se va imbolnavi subit de… deces…
manipulare
Auziti aici:

“Establishmentul va face orice, vă va spune minciuni pentru a-şi menţine puterea şi prestigiul, şi asta în detrimentul vostru.

Establishmentul de la Wahington şi marile corporaţii financiare şi mass-media, care îl finanţează, există pentru un singur motiv: pentru a-şi proteja bogăţiile. Sistemul are în aceste alegeri miliarde de dolari la dispoziţie. Ca exemplu, doar un singur acord comercial ca sa il treaca, sunt implicate miliarde de dolari, controlul mai multor tari, corporatii și grupuri de interese.

Pentru cei care controlează puterea de la Washington şi pentru cei cu interese globale, ei nu au în minte binele vostru. Campania noastră reprezintă o adevărată ameninţare existenţială pentru ei, lucru ce nu l-au mai văzut înainte.

Acesta nu este doar un nou ciclu electoral de 4 ani; campania aceasta reprezintă un punct de cotitură a civilizaţiei noastre, în care se va determina dacă noi, oamenii, vom recâştiga controlul asupra guvernului nostru.

Establishmentul politic, care încearcă să ne oprească este acelaşi grup responsabil pentru acordurile noastre comerciale dezastruoase, pentru imigraţiile ilegale masive şi pentru politice economice care au lăsat ţara noastră secătuită. Pentru ei, totul înseamnă război. Aceasta este o luptă pentru supravieţuirea naţiunii noastre, credeţi-mă.

Aceste alegeri vor determina dacă noi suntem o naţiune liberă sau dacă ne iluzionăm ca şi o democraţie, care este controlată de o mână de oameni ce au interese globale. Aceasta este realitatea; eu o ştiu, ei o ştiu, voi o ştiţi, de fapt, toată lumea o ştie.

Establishmentul şi mass-media lor controlează această naţiune prin mijloace care sunt bine cunoscute, şi oricine încearcă să-i provoace sunt “obsedaţi sexual”, “rasişti”, “xenofobi”. Ei vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera şi familia; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputaţia.

Ei vor minţi, vor minţi, vor minţi, dar vor face mult mai rău decât atât… VOR FACE TOT CEEA CE ESTE NECESAR.
Familia Clinton este o familie de criminali… Sa nu uitaţi asta.

Marea noastră civilizaţie şi civilizaţiile din alte părţi ale lumii au ajuns la un moment de răscruce; am văzut lucrul acesta în Marea Britanie, unde s-a votat pentru eliberarea de guvernul global, din acordurile comerciale globale şi din înţelegerile globale pentru imigraţie, care le-au distrus suvernitatea.

Dar cartierul general al politicii mondiale se află aici, în America, şi el e reprezentat de sistemul politic corupt de la Washington, ce-şi doreşte o globalizare radicală. Resursele lor financiare sunt virtual nelimitate, resursele lor politice sunt nelimitate, resursele lor media sunt imbatabile. Şi, ce-i mai important, imoralitatea lor este absolut nelimitată.”

autor: facebook.com/donpedropetrec

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Hahahaha….Daca fumezi mori, daca nu fumezi, tot mori!
    Asa si in cazul lui Trump!
    Poate ca si el stie asta si atunci incearca sa faca putina curatenie in “pachetul de tigari”!