Analize și opinii

Islanda alunga bancherii

iclandicgovtoverthrow-300x199GLOBAL ELITES THROWN OUT OF ICELAND: Iceland Dismantles Corrupt Gov’t Then Arrests All Rothschild Bankers

Referendum. Oamenii spun “nu vrem sa platim nici o datorie, duceti-va in gaura din care ati iesit”. Ce-o sa le faca, si cine? O sa-i invadeze cineva, sa le ia bitii de pe hard disk? (90% din bani sunt biti pe hard disk). Mare criza, poate fi rezolvata imediat, dar bancherii au alte planuri. Victor Ponta tocmai a luat un imprumut de 1 miliard $ de la Banca Mondiala (aka Iadul pe Pamant). Vreau sa-i vad si eu. Doar pentru mine i-a luat nu? Sunt in valize sub forma de bancnote de 100$? Sunt sub forma de lingouri de aur (nici o sansa)? Sau, poate sub forma unui card, sau un numar de cont, care duce spre hard diskul unei banci, care a creat miliardul cu un click de mouse?

Vai, dar ce ne facem fara bancheri, cine ne mai creaza banii?!? Cine nu stie ca exista si alta posibilitate decat a-l lasa pe fratele mai mare, imbracat la costum si cu firma serioasa a lui Fane Camataru sa-ti creeze banii, isi merita soarta.
De ce credeti ca a murit Abraham Lincoln?

“The difference between a United States Note and a Federal Reserve Note is that a United States Note represented a “bill of credit” and was inserted by the Treasury directly into circulation free of interest. Federal Reserve Notes are backed by debt purchased by the Federal Reserve, and thus generateseigniorage, or interest, for the Federal Reserve System, which serves as a lending intermediary between the Treasury and the public.”

Pentru ca nu s-a imprumutat la banci, cum era obiceiul – pentru a-si sustine  razboiul. Fratii mai mari ai lui Fane Camataru nu vor ca oamenii sa-si creeze singuri banii, fara dobanda. Le omoara liderii.

sursa: De-civilizare

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Eu cred ca viitoarea revolutie mondila va fi impotriva neietnii mondial respindita si a bratului ei inarman BANCHERII !Si oamenii si revolutia lor vor invinge odata pentru totdeanua !