Analize și opinii Extern

Intrunire BILDERBERG 9 – 12 iunie 2011. COMISIEI TRILATERALA se va intruni intre 8 – 10 aprilie 2011 la Washington. Pana atunci vor ca invadarea Libiei sa fie finalizata, pentru ca America sa poata declansa razboiul impotriva Iranului?

Citez din articolul Intalnirea din 2011 a Grupului Bilderberg va avea loc in iunie, in St. Moritz. Ziaristul Jim Tucker: Se spera ca invadarea Libiei va fi finalizata pana in acel moment, pentru ca America sa poata declansa razboiul impotriva Iranului:

Intalnirea din acest an a controversatului Grup Bilderberg va avea loc intre 9 si 12 iunie in statiunea St. Moritz, aflata in sud-estul Elvetiei, nu departe de Davos, potrivit informatiilor prezentate de ziaristul James P. Tucker Jr., de la American Free Press, care monitorizeaza de multi ani grupul. Tucker afirma ca membrii Bilderberg “spera ca parte a agendei lor comune cu cei din Comisia Trilaterala va fi realizata pana in momentul intalnirii lor: invadarea Libiei de catre SUA, pentru a genera agitatie in crestere in Orientul Mijlociu, astfel incat America sa poata declansa razboiul impotriva Iranului, in numele Israelului“. Bilderberg sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita. Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial.

Tucker a precizat ca, de-a lungul timpului, membrii Bilderberg s-au mai intalnit de patru ori in Elvetia, insa de fiecare data in localitati diferite.
Intalnirea din acest an va fi cea de-a 59-a din istoria grupului.
In acelasi timp, institutia-sora a Grupului Bilderberg, Comisia Trilaterala, urmeaza sa se reuneasca intre 8 si 10 aprilie la Washington. Bilderberg este un grup exclusiv occidental, in timp ce Comisia Trilaterala a fost creata cu intentia de a integra elite din America de Nord, Europa Occidentala si Japonia.
Ziaristul de la American Free Press, condiderat unul dintre cei mai neobositi “vanatori” de bilderbergi, mai afirma ca, la intalnirea din Elvetia, membrii grupului “se vor plange de felul in care nationalistii rai blocheaza eforturile lor de a realiza guvernul mondial”,  “vor ordona cresterea preturilor la petrol”, “vor promova razboaie pentru profit” si “vor formula un apel pentru ca un guvern mondial sa impuna pacea”.
Un grup controversat
Bilderberg Group este o organizatie ce include lideri politici, oameni de afaceri, academicieni si ziaristi, care se intruneste anual incepand din 1954. Organizatia sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita.
Printre participantii la reuniunile trecute ale grupului s-au numarat Hillary Clinton, Bill Clinton, Donald Rumsfeld, Henry Kissinger, regele Juan Carlos al Spaniei, Regina Beatrix a Olandei si Tony Blair, reprezentanti ai Consiliilor de Administratie de la IBM, Xerox, Royal Dutch Shell, Nokia si Daimler.

Intalnirea din 2008 s-a desfasurat la Westfields Marriott in Chantilly (Virginia), reuniunea din 2009 a avut loc la hotelul Nafsika Astir Palace din Vouliagmeni (Grecia), in timp ce, anul trecut, bilderbergii s-au reunit in mica statiune exclusivista spaniola Sitges, in apropiere de Barcelona. La fiecare patru ani, reuniunile se desfasoara in SUA sau Canada.
Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. Participantii nu au voie sa vorbeasca despre cele discuate in timpul reuniunilor, grupul nu are pagina de internet si nicio intalnire nu este inregistrata.
Grupul Bilderberg poarta numele unui hotel din Olanda unde membrii fondatori – printul Bernhard al Olandei, Joseph Retinger, David Rockefeller si Denis Healey – s-au intalnit prima data in 1954. Participantii la intalnirile grupului sunt protejati de serviciile secrete ale principalelor state reprezentate, in frunte cu CIA.
Intr-un interviu acordat HotNews.ro in 2010, Andrew Marshall, cercetator in cadrul Centre for Research on Globalization, a declarat ca “Grupul Bilderberg actioneaza ca o organizatie internationala de tip think-tank, foarte secreta de felul ei si care nu ofera acces public la documentele sau la discutiile sale. Nu este un club social, deoarece membrii sai discuta chestiuni majore legate de politica, economie si societate. Pana la un anumit punct, este ceea ce pretind bilderbergii – “un mediu informal unde oamenii sunt liberi sa se intalneasca si sa discute deschis diferite probleme”. Totusi, deoarece oficiali publici participa la aceste intalniri si chestiuni de interes public sunt luate in discutie, ele ar trebui sa fie la fel de deschise si de transparente precum Forumul Economic Mondial“.

sursa: saccsiv.wordpress.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Citat din articol: “Pana la un anumit punct, este ceea ce pretind bilderbergii – “un mediu informal unde oamenii sunt liberi sa se intalneasca si sa discute deschis diferite probleme”. Am impresia că ceva nu se “pupă” la logică. Adică sunt nişte oameni liberi, dar “păziţi” de serviciile speciale, care sunt plătite din banii cetăţenilor. Asta ar veni cam aşa. Eu muncesc, îmi cresc şi cultiv hrana singur, şi trebuie să vină cineva, care se face stăpân pe ce am produs, şi analizează cam cât aş putea primi din ceea ce am produs EU!!!! Şi îmi va da şi mie ceva să nu mor de foame. Frate, da proşti grămadă mai sunt şi oamenii pe această planetă.

  • Da Doru! Daca pui problema asa simplu precum zici tu CLAR nu putem intelege cum se poate ca noi oamenii sa fim asa de prosti! Si totusi aici s-a ajuns. Am vandut tot ce am avut pe 2 bani, ne-am indatorat prentru nimic, am consumat fara masura, am construit fara noima? DA! Iar acum a venit nota de plata. Si da! vom munci 25/24 la stapanul pe care-l stim sau nu, vom manca daca avem ce si cand si vom spera (inutil) intr-un viitor mai bun pentru copii nostrii.

  • Nimeni nu are date exacte despre când va fi atacat Iranul,sunt numai zvonuri…nimic concret şi “imbatabil”.Poate fi atacat peste o zi,peste o lună sau peste 10 ani…Dar după cum merg lucrurile,pe toate planurile,atacarea Iranului s-ar produce pe la jumătatea anului,cel târziu până la sfârşitul anului.După evenimentele de anul trecut,ar fi trebuit să fie atacat în toamna lui 2010 dar nu s-a produs,deci putem vorbi de o “întârziere a agendei”.Şi ce va fi când va fi atacat…apocalipsa.

  • ok eu ma gandesc la un lucru in comun din care sa faca parte aproape toti oamenii planetei:pentru ca traim timpurile dezinformarii,pornografiei,crimei,sinuciderii,minciunii,rautatii,…suntem foarte dezinformati,libertatea aproape a disparut si traiul este din ce in ce mai scump si greu>trebuie sa informam lumea si sai dam informatii despre elita mndiala si cine ne conduce destinele,despre conspiratii,sa cream un site propriu bazat pe iubire si ajutor anti-bilderberg,masonerie,poate cu toti cei cu inima deschisa si sufletul luminat sa schimbam lumea asta si sa dam jos aceasta elita cu tot cu masoneria si satanismul(unde-s multi puterea creste…)cineva trebuie s-o faca,doresc lucrul acesta pentru viitorul copiilor nostri si al nostru.cu toti trebuie sa fim mai buni sa ne schimbam,in fiecare din noi este o flacara a iubirii,suntem copii lui Dumnezeu Iisus nu lui satana!astept raspunsul vostru.Va multumesc