Analize și opinii

Indubitabil, este mâna rușilor!

Deci avem asa: PSD si Ponta vind tara la rusi. Evident, e in fisa postului, e un truism, cum de nu ne-am gindit la asta, ce-o fi fost in capul nostru, DNA-ul ne maninca pentru ca nu gindim asta 24 din 24. Nemernicii aia de nenorociti de kaghebisti de legionari de la PRU nici nu se mai pune: aia e fiul si nepotul si cumnatul lui Stalin la un loc, nu inteleg cum de-i mai suporta pamintul.

harta

Apoi lucrurile se inrautatesc dramatic. Bulgaria, acest bastion de occidentalism, tocmai l-a ales presedinte pe un general NATO. Asta, fiind general NATO si cu scoala militara facuta in State, evident ca primul lucru pe care-l face este sa vinda tzara la rusi. E clar, e logic, nu inteleg cum de nu ne-am gindit la asta. Apoi, evident, ungurii vind tara la rusi hahahat, de secole, inca de pe vremea primului tzarat romano-bulgar, cind atunci ei, spre dreapta cumpanire geostrategica, Attila s-a gindit sa se incuscreasca cu Ivan cel Groanic sau cu Igor sau cu cine era de garda la Kremlin pe vremea aceea.

Apoi lucrurile se inrautatesc si mai dramatic. Serbia? Ei, as! Ejt copil? Serbia e ruseasca inca de pe vremea dinozaurilor. Dar pe urma sa vezi, stimabile: Austria! Imperiul Habsurgic de obedienta sovietica. Germania? Ejt nebun?? Nemtii au fost cuceriti de rusi inca din 1945 toamna tirziu si de atunci tot sovietici sint. Merkel? E agenta STASI si e crescuta de varul de-al doilea al lui Hrusciov, e cel putin general GRU acum.

Apoi lucrurile se inrautatesc. Franta? Mamma mia! Le Pen?? Mamma mia!! Rusi. Rusi partout. Anglia? Pai aia sint cumparati de FSB inca de pe vremea lui Henric al VIIIlea. Mai babardea o nevasta, mai vindea o felie de Londra la rusi.

Dar de-abia acum lucrurile se inrautatesc. Trump. Domnilor si doamnelor, cinstiti partizani fagaraseni: Trump. Am pus-o. Asta a vindut pina si America la rusi. In ciuda legiunilor inflacarate ale lui Soros, care acum duc ultimele lupte de guerilla urbana cu sovieticii republicani, se pare totusi ca soarta ne este pecetluita. Rusia tocmai a ocupat America.

Ce ne facem, fetelor? Tapalaba tocmai a facut infarct. Radu Tudor a fugit in munti, dar a uitat sa-si dea bocancii cu crema. Dana Grecu spera ca ocupantul sa fie milos, dar la cit de urita e, tare ma tem ca nu are nici o sansa. Rares Bogdan, acest Iuliu Maniu in devenire, de emotie tocmai si-a mototolit la piept a osutapatruzecia batista, mai are putin si-si si sufla mucii de frica in ea, in direct. Doar Vlad Petreanu si cu Rodica Culcer sint senini si fara de frica: ei au urmat un curs intensiv de terorism comunicational si stiu sa traga cu pusca chiar si de pe veceu, nu se vor lasa prinsi in viata de catre inamic.

Deci, fetelor, e groasa. Si atunci cind e groasa, stim cu totii ca indubitabil si inevitabil, e si lunga. Si daca e lunga, in mod clar si logic rusii sint de vina.

Ну, погоди! Ну, Заяц, погоди!

Autor: Mirel Palada
Sursa: Mirel Palada