Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Veți fi fericiți când nu veți mai avea nimic”

Se pare că românilor care vor “o țară ca afară” nu le place să li se vorbească despre scumpirea alimentelor, a utilităților și a celorlalte produse de larg consum și, mai ales, nu le place să li se arate cauzele scumpirii : plandemia și propaganda de război. Nu le place pentru că, instinctual, au contribuit la scumpire, susținând fățiș și violent plandemia și PR-ul de război. Mulți au realizat că, susținând comunisto-fascismul vestic, croit de zeci de ani de “elitele” de la Davos, s-au băgat și ne-au băgat pe toți în colivie pe zeci de ani de acum încolo. Cu toate acestea, nu le place să li se pună oglinda în față. Și reacționează violent sau trollează.
Este exact ce le trebuie arhitecților și croitorilor lumii pentru a pune de-o resetare de lungă durată, care să arunce peste zidul cetății omul normal.
Veți fi fericiți când nu veți mai avea nimic, my unfriends.
PS 1 Am șters postarea anterioară. Nu mai am timp/chef să bannez atâția trolli.
PS 2 Nu mai scriu aici despre creșterea prețurilor și reducerea puterii de cumpărare a leului. Cel puțin, nu foarte curând. Fiecare să își ia informațiile și avertismentele de unde crede de cuvință.
PS 3 Pentru prieteni și aliați: hai Liberare.

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu