Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Vakseenul este eficient. La fel și dineele cu proști”

Cum era de așteptat după atât de multele și minuțioasele teste făcute de nu se știe cine, vakseenul este eficient. La fel și dineele cu proști. La fel și fastivalurile strict verificate, ca să nu cumva să pătrundă niște nenorociți de oameni sănătoși, dar periculoși pentru că nu s-au vakseenat încă.
Uite, la Utrecht, de exemplu, din 20 de mii de participanți, vakseenați și testați corespunzător, cu QR și restul, gen, doar 1000 de inși au fost testați pozitiv.
Onestele și necoruptele autorități olandeze nu își iesplică ce s-o fi întâmplat. Sau își iesplică, da e de bine – nu e pentru că vakseenul sau codurile QR ar fi fost ineficiente sau falsificate, ci pentru că adolescenții și tinerii ies cam des din casă și intră în contact cu prea multă lume, creând focare în jurul lor.
Nțț, nțț.
Vedeți de ce e nevoie de restricții chiar și după inocularea cu vakseen? Și vedeți cine va fi țapul ispășitor după valul IV?
(Bine, or să fie făcuți vinovați by default și nevaccinații, dar ăia sunt suspecții deja desemnați, dracul pe care îl știm, deci no surprises în ceea ce îi privește).
Și, totuși, parcă e ceva în neregulă aici. Parcă vakseenul conținea libertate, normalitate, concerte, iarbă de bună calitate, din Olanda. Sau era altfel? Că nu mai știu …
Nțțț, nțțț.