Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Un general SRI se laudă că practică ingineria socială, adică manipularea la nivel subliminal a populației, pentru a-i fabrica voința”

Pe vremuri, un general SRI se lăuda că a creat “un câmp tactic” în justiție, cu soldați credincioși și pioni de sacrificiu. Cu chiu, cu vai, CCR a intervenit și a anulat cele 64 de protocoale ale SRI cu instituțiile publice, y compris cu Parchetul General și cu DNA.,
Azi, un alt general SRI se laudă că practică ingineria socială, adică manipularea la nivel subliminal a populației, pentru a-i fabrica voința. Inclusiv la alegeri, desigur. Generalul zice că noile legi “pă justiție” îi dă dreptul să ceară mandat de la ÎCCJ, de securitate națională, ca să închidă site-uri, pagini de socializare și platforme digitale care “dezinformează” și fac electoratul să își schimbe opinia “normală” (ca și când nu asta s-ar întâmpla la alegeri – schimbarea opiniei electorale …). Omul obișnuit va fi făcut să fie convins că reducerea la tăcere a nenorocitului de deviaționist politic și a ereticului care își permite să conteste adevărurile “științei” este un lucru bun și necesar, ba chiar trebuie însoțită de execuția publică, pentru ne-conformitate cu “valorile” comunității.
Pentru că doar SRI știe ce e conform și ce nu.
Probabil că de aia se constituie poluri de dreapta și cordoane “sanitare” contra mișcărilor politice indezirabile (=ceea ce nu corespunde dorințelor SRI, instrumentul dorințelor păpușarilor externi).
O fi bravadă a generalului, o fi vrei scăpare infantilă comisă sub efectul entuziasmului de a vorbi tinerilor frumoși, liberi și nu prea inteligenți – nu importă.
Contează doar că anul 2024 va fi un an în care apele se vor separa: ești cu noi sau împotriva noastră. Ca pe vremurile “bune” ale lui Lenin V.I.
Pregătiți-vă: probabil că va deveni periculos al dracu’ să fiți pe pagini ca cea de față…
Hai Liberare?

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • ……este bine asa… ”ca cea”… ca cind careva indrazneste sa se opuna in scris, ca colaboratoru’ gandeste.org, ca cum ar fi inocent si bine intentionat, atunci, este normal sa fie indepartat din social media… ca care ar mai fi rostu’ institutiilor de forta?