Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Sunt peste 50 de mii de lucrători în domeniul sanitar, inclusiv medici, care au ales să nu se înțepe cu serul minune”

Cu un mare grad de certitudine, algoritmii feisbuc setați pe cenzură totalitară vor marca drept periculoasă ori riscantă această postare sau poate chiar o vor bloca, dar îmi asum riscul de vă face cunoscut o formă superbă de protest anti-totalitarism și anti-apartheid sanitar, care încă se află pe iutiub, deși este complet ignorată de mass-media main-stream, inclusiv cea de la noi.
Este vorba de un protest al pompierilor și al personalului sanitar care demisionează din post pe motiv că nu sunt de acord cu obligarea la procurarea unui pașaport și cu discriminarea celor care nu au, nu pot sau aleg să nu își procure acest instrument al totalitarismului medical.
Protestul se desfășoară în Strasbourg, oraș francez aflat la granița cu nemții, emblemă a UE (Parlamentul European își desfășoară lucrările acolo) și a sistemului european de protecție a drepturilor omului (Curtea Europeană a Drepturilor Omului își are sediul acolo).
Simbolistica gestului este uriașă – probabil de aceea marile televiziuni și ziare europene, inclusiv „presa” noastră au ales să îl ignore total și să tacă asurzitor.
Ce importanță are în ce ne privește?
Poate fi calea exclusivă către forțarea autorităților să renunțe la aceste tiranice măsuri de „prevenție” și „luptă” contra plandemiei, măsuri care nu au fost niciodată despre vreo boală sau agent patogen, ci despre bani, control, înghețarea sine die a drepturilor și obligațiilor și transformarea excepționalismului economic și juridic în „noua normalitate”, în care oamenii normali, prezumați sănătoși, inocenți și de bună credință, nu mai au loc. În plandemoniul gândit de demenții mesianici ai „marii resetări”, omul normal, creația ultimă a lui Dumnezeu, nu își mai găsește rolul și rostul.
Să vedem ce ar putea însemna acest tip de boicot și luptă pentru principii în România, în cazul unei singure categorii profesionale obligate să își procure pașaport sanitar și să se înțepe (în ciuda asigurărilor date de Iohannis, Cîțu, Arafat etc. că o astfel de obligație nu va exista niciodată în România).
Potrivit declarațiilor sindicatului Sanitas, sunt peste 50 de mii de lucrători în domeniul sanitar, inclusiv medici, care au ales să nu se înțepe cu serul minune, în ciuda credinței neabătute a politicienilor și a vătafilor lor tehnocrați că zisa înțepare este unica soluție de „luptă” contra plandemiei (notă – parcă trebuia să ne încredem în specialiști, și nu în politicieni sau în doctorii de pe feisbuc, nu?). Ce s-ar întâmpla dacă toți acești oameni ar înceta dintr-o dată lucrul, la fel cum au făcut săptămâna trecută pompierii din Strasbourg? Pe de altă parte, cum își imaginează idiocrații plandemici că se vor descurca dacă vor fi în postura de a concedia 50 de mii de oameni, fără vină, doar pentru că aceștia vor fi ales să nu se înțepe cu serul experimental?
PS Dat fiind că în curând va fi „necesară” doza a treia, pentru … consolidarea protecției oferite de (fosta) schemă completă, cei care deja au pașaport sanitar vor fi curând exact în postura oamenilor normali, cei pe care toată lumea îi blamează și îi ostracizează acum, pentru că refuză/aleg/nu pot să se înțepe cu serul experimental. Adică, „neprotejați” și, mult mai grav, apți de a transmite agentul patogen peste tot pe unde merg sau se adună „liber”, fără mască, fără alte măsuri de prevenție. A naibii știință, minunată logică…

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu