Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Schema “completă” din pașaportul sanitar devine de azi incompletă”

Schema “completă” din pașaportul sanitar devine de azi incompletă. Dar poate fi “completată” cu doza a treia. Până când vine valul cinci, când va fi “necesară” doza a patra. Din perspectiva acestor doze pentru “consolidare”, toți cei 5 milioane de posesori de pașaport sanitar sunt neprotejați. Atât politicienii care au fost cu miile la Romexpo să îl facă (not so) superman pe cel mai bețiv dintre ei, nici influencerii grași și ipohondri care se lăfăie într-o pădure de mese goale în food-court – ul de la mall (și plescăie de plăcerea răutăcioasă și prostească de a-i vedea pe ceilalți în afara țarcului), nici pelegrinii și distractofilii care s-au injectat pentru a merge în concediu, la antold, la club sau la dineuri cu proști.
Așadar, la ce e bun pașaportul sanitar?
Protejează pe cineva?
Nț.
Este exact atât de util pe cât iși doresc capitaliștii de supraveghere. Surplusul comportamental al sutelor de milioane de europeni este, acum, bine colectat și depozitat, pentru a sta la baza predicțiilor comportamentale construite ca niște tipare și sfori care le vor remodela și teleghida viața după planurile de profit și control ale păpușarilor. Credeți că certificatele digitale vor fi distruse, iar bazele de date cu caracter personal neutralizate după plandemie? Nu fiți naivi! Chiar Regulamentul (UE) 2021/953 privitor la green pass – ul european dedică pagini întregi prevenției furtului și falsificării acestor date.
Vă mai amintiți de acel vasluian care a reușit să își injecteze trei doze, prin martie 2021? Și ce scandal a fost că a reușit? Toată presa plătită, toți influencerii de cacao (dintre care unii sunt atât de cinici și subjugați de schadenfreude încât susțin că cea mai mare amenințare a lumii actuale este … nevakseenatul, adică inclusiv cel care nu are încă doza a treia în mărintaie) săriseră pe capul omului, cerând împușcărierea sa rapidă. Retrospectiv, acel tip pare acum un înțelept. E singurul din țară care are schema completă…