Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Pretindeți peste tot respectarea Constituției”

E deprimant tonul celor mai multe comentarii de pe această pagină care se referă la Constituție.,
Prea multă lume consideră fie că nu mai avem demult Constituție, fie că politicienii și birocrații nu mai dau doi bani pe ea.
Oameni buni, fix acum e momentul în care e mai multă nevoie de Constituție, care e biblia drepturilor și a libertăților. Fix acum e nevoie ca politicienilor, birocraților și influencerilor globaliști să li se IMPUNĂ Constituția.
Pretindeți peste tot respectarea Constituției, mai ales în privința obligațiilor statului și a limitelor de netrecut ale puterii politice, administrative sau economice.
Sancționați la vot pe orice delincvent anti-constituțional, opriți orice donații sau sponsorizări, faceți grevă fiscală, nesupuneți-vă ori de câte ori Constituția e încălcată.
Credeți că nu are sens? Credeți că e inutil?
Gândiți-vă la asta: în plandemie s-au dat sute de mii de amenzi anti-constituționale, iar unele dintre ele au fost anulate în justiție. Ghiciți ce: aceste amenzi sunt suportate acum de polițiștii și jandarmii care, cu exces de zel, au aruncat cu amenzi de mii de lei în capul bietei babe Veta sau al amărâtului de moș Costică pentru că au omis să completeze declarația pe proprie răspundere că ies din casă și merg la piață după două roșii și trei cartofi.
Constituția nu e doar importantă: e esențială.
Constituția ne e doar pe hârtie: e vie, e direct aplicabilă, e protectivă. De ce credeți că OMS și CE vor să o modifice sau chiar să o elimine? Pentru că e eficientă contra tentațiilor lor totalitare!

Autor: Gheorghe Piperea