Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Panică totală printre progresiști & globaliști”

Panică totală printre progresiști & globaliști: televiziunea pan-europeană cu sediul la Paris, Euronews, a fost achiziționată de conservatorul & suveranistul Viktor Orban.
Emisiunile postului Euronews nu vor mai fi “protected opinion”, ci hate speech.
Orban-ul ungurilor nu e cu dreptul “altor persoane” decât femeile și fetele de a avorta, nici cu războiul sustenabil, nici cu pseudo-știința claimătceingi-ului, nici cu administrația “liberală” a lui Biden. Deci, postul deținut de el din umbră (cică) va fi etichetat drept conspiraționist.
Ia să vedeți cum acestei televiziuni, Euronews, i se vor fi retras curând toate acreditările.
Nu e permis, din perspectiva alegerilor din 9 iunie și a “stabilității” ca o asemenea unealtă de propagandă să transmită și alte știri sau opinii decât cele oficiale și protejate.
Așa cum “înțelept” spunea moș Joe Biden, dacă nu putem cenzura știrile deranjante și opiniile periculoase, cum vom mai putea ști adevărul și cum vom mai putea asigura pluralismul politic?
Și, în plus, nu v-a spus purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, că “if you aren’t mainstream, you are a terrorist”? Adică, dacă nu sunteți strâns lipiți de știrile oficiale, atent verificate anterior publicării, și de opiniile protejate, sunteți niște teroriști interni?
Hai, get back on CNN!