Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Medicii, aceiași ca și în plandemie, se lamentează că oamenii nu vin să își înțepe copiii”

Ca de obicei, epidemia se declară pentru a determina accelerarea vakseenării, iar nu pentru a rezolva probleme medicale.
De exemplu, MS a declarat epidemie de rujeolă fix cu acest scop. O spune cu subiect și predicat Rafila, reprezentantul OMS în România, adică, reprezentantul lui bilgheiț și al big pharma în România.
Medicii, aceiași ca și în plandemie, se lamentează că oamenii nu vin să își înțepe copiii (cu ceva ce provoacă mai degrabă temeri decât încredere).
Pe turnanta lor, televiziunile, aceleași care au făcut mizerabila propagandă a plandemiei și a vakseenurilor (pentru care s-au aruncat pe fereastră miliarde de euro), se plâng de le sare cămeșa de pe ele că lumea este sceptică la adresa “științei” sponsorizată copios de big pharma.
Mă amuză că toți, dar absolut toți cei intervievați au spus clar fie că așteaptă imunizarea naturală a copiilor, fie că sunt sceptici relativ la utilitatea și eficiența vakseenului.
Adevărul e că la halul de minciuni, corupție și conflicte de interese din plandemie descoperite zilnic în ultima vreme, lumea nu ar mai putea să aibă încredere în autorități mincinoase, televiziuni miluite de guvern cu sute de milioane de lei pentru a colporta minciunile oficiale și a băga frica în oase, rețele de socializare dictatoriale și medici pătați.
Grav este că această neîncredere riscă să se extindă și la știința adevărată, respectabilă, precum și la medicina onestă și la medicii care nu s-au transformat încă în antropotehnicieni sau comercianți în halate albe.