Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Macron și co-echipierii săi de „luptă” contra p(l)andemiei au fost dați în judecată la Curtea Penală Internațională, pentru crime contra umanității”

Macron și co-echipierii săi de „luptă” contra p(l)andemiei au fost dați în judecată la Curtea Penală Internațională, pentru crime contra umanității, atingeri aduse demnității umane, sclavie și genocid.
Petenta este, nici mai mult, nici mai puțin, decât Collectif des Syndicats et Associations professionnels européens! E vorba de profesii liberale și independente din toată Europa!
Eu am și plângerea propriu-zisă. Revin cu comentarii asupra acesteia, probabil mâine. Promite să fie știrea judiciară a p(l)andemiei.
Până atunci, iată o traducere (regie proprie) a articolului din publicația franceză.
„Facem publică plângerea, precum și descoperirile noastre la nivel Mondial și vă încurajați vă alăturați nouă în acest demers, formulând propriile plângeri, înainte ca situația să fi devenit ireversibilă din cauza absenței rezistenței efective*.
Este vorba de viitorul umanității, al propriilor noștri copii.
După ce veți fi luat cunoștință de informațiile revelate în plângere, toate factuale, veți fi cu siguranță convinși de necesitatea de a lua atitudine și de a reacționa. În acest caz, Colectivul Sindicatelor și Asociațiilor Profesionale Europene (CSAPE) vă va ajuta în demersurile voastre (judiciare sau administrative).
Trebuie să fim conștienți că toate bunele intenții trebuie să pună (asupra autorităților competente) o presiune superioară celei exercitată de dictatura care deja s-a instalat (n.n. – deci, nu numai noi suntem conspiraționiști, negaționiști si teroriști care acuză de dictatură și totalitarism autoritățile p(l)andemice!!!!!). A ne reuni în jurul unei acțiuni coercitive și a participa la o muncă de echipă extinzând această acțiune peste tot sunt mijloace inconturnabile de asigurare a victoriei contra unei politici totalitare și dăunătoare condiției umane”.
*notă a petentei – acțiunile în fața jurisdicțiilor francize sunt detinate eșescului, pentru motivele expuse în plângere; nota mea – deci, suspiciunile la adresa lipsei de imparțialitate și independeță a magistrațiilor sunt prezente și în Franța, cel puțin în concepția petentei, ceea ce este o mega-palmă pe obrazul spălat al justițeiei franceze și a celei europene…
PS Statuile noastre pandemice ar trebui să bage la scăfârlie.