Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Lucrurile evidente sunt la tot pasul – și totuși nimeni nu le vede.”

Lucrurile evidente sunt la tot pasul – și totuși nimeni nu le vede. Mai nou, nici nu mai avem dreptul să le vedem, că nu e politically correct.
Știința asezonată cu ideologie a creat talibani ai științei. Ridicol e că cei mai mulți talibani sunt “idioți utili”, care nu au nici în clin, nici în mânecă, cu știința, ci doar orgoliul de a se crede elite și a se simți eroi prin asociere. Nenorocirea e că “știința” ideologiei de la Davos a creat conceptul de “mâncători inutili”, iar lumea anesteziată de frică și de crize fabricate continuă să nu vadă lucrurile evidente.
***
Și comuniștii credeau în știință.
Și sekuriștii ne impuneau să ne bazăm doar pe informații oficiale.
Și comuniștii îi considerau medievali pe credincioși.
Și sekuriștii îi aruncau peste zidurile cetății pe eretici și îi separau de “lumea bună” pe descendenții omului vechi.
Omul nou de tip comunist este omul nou-normal, resetat, figurină de plastilină a noii ordini mondiale.
Hmmm. Ce zic de asta progresiștii așa-zis anti-comuniști și antifa?
Că dacă nu zic, e disonanță cognitivă.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Conceptul de “mancator inutil” nu e o creatie noua, a “DAVOS”-ului din zilele noastre. El a aparut in anii ’30 dupa venirea nazistilor la putere in Germania, in conditiile profundei crize economice in care se zbatea Germania in acei ani. Datorita limitelor resurselor, regimul nazist pus in fata spectrului foametei , a creat acest concept “unutzer esser” pentru persoanele cu diferite handicapuri mentale sau motorii (la care mai tarziu sau adaugat si alte categorii) dupa principiul “cine nu munceste – nu mananca !” pe care l-au adaptat sub forma “cine nu munceste nu merita sa traiasca ! “. Hai Liberare !