Analize și opinii

Gheorghe Piperea: “Kovesi va fi candidată comună pesede – penele – sri la prezindențialele din România”

Ursula von der Leyen mai vrea un mandat de președinte al Comisiei Europene. Partidul său din Germania a votat-o deja unanim.
De vreme ce Kovesi va fi candidată comună pesede – penele – sri la prezindențialele din România, e clar că nicio anchetă privind corupția din dosarul Pfizer nu se va mai face (nu că s-ar fi făcut și cu ea pe funcția de procuror șef european, dar măcar în teorie era o șansă), deci Ursula, principală bănuită de corupția cu care contractele de 78 de mld euro pentru vakseenuri au fost mânjite va avea liniștea necesară pentru a duce pe mai înalte culmi lupta cu plandemia și cu schimbările clismatice și războiul sustenabil.
Va fi stabilitate și fericire. Nu vom mai avea nimic, dar va fi ca în basmul cu happily ever after. Dacă ne va da mereu râvnita pastilă de fericire (soma) va ci perfect. Nu vom mai avea nevoie de familie, credință, iubire, libertate și rațiune. Vă zice Huxley, încă din 1938: va fi perfect în minunata lume nouă

***

Se zice că Ciolacu și Ciucă s-ar fi înțeles la telefon asupra comasării alegerilor și asupra candidaturilor comune, inclusiv la prezidențiale. Tot circul de la tv a fost la plesneală. Dacă serviciile secrete s-au înțeles cu Iohannis, atunci s-au înțeles și gata. Eroismul lui Ciolacu a durat 21 de zile.
Candidatul comun la prezidențiale va fi Kovesi.
Cei din penele și pesede încă nu știu asta, dar vor afla.
Cu Kovesi președinte timp de 10 ani, cei din partidul unic (cu cele 2 sucursale intitulate penele și pesede) va avea stabilitatea mult visată și clamată.
Doar că țapii ispășitori care vor fi încarcerați în secunda doi vor avea curând nevoie de pastile ale fericirii (soma), ca să nu le pice greu la lingurea.

Autor: http://Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu