Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „În UE se pregătea deja terenul pentru transformarea cetățenilor în șoareci de laborator și amorezi de colivie încă din 2017”

Mi-a semnalat un urmăritor al acestei pagini un articol din numărul 121/2019 (martie-aprilie) al revistei franceze Nexum. Pagina de pornire, cu o poză revelatorie, este în comentarii. Voi reveni în uichend cu un comentariu mai amplu asupra acestui articol profetic, care explică, în avans cu un an, tot ceea ce ni s-a întâmplat în perioada pandemiei, ceea ce probează cu asupra de măsură că este vorba de o plandemie și de o epidemie morală, iar nu de una medicală.
În caz că aveți acces online la acest articol, veți putea vedea acolo ilustrarea planului G20, ținut în Mar de Plata, în 2018, unde s-a vorbit apăsat despre vakseenarea obligatorie la nivel global. De asemenea, ilustrarea legii argentiniene din 2019 care a impus vakseenarea obligatorie cu tot ceea ce “specialiștii” vor introduce vreodată pe lista de vakseenuri, inclusiv substanțe experimentale, ceea ce a transformat Argentina în prima națiune compusă din șoareci de laborator. Legea respectivă a pus, pentru prima dată în istoria acelei țări, dreptul colectiv la sănătate deasupra tuturor celorlalte drepturi.
În UE se pregătea deja terenul pentru transformarea cetățenilor în șoareci de laborator și amorezi de colivie încă din 2017. Tot planul a ceea ce se vede acum era deja pe masa birocraților UE (abject de mult plătiți, dar și enorm sponsorizați de big tech și big pharma) – și planul vakkseenării, și planul combaterii opoziției la acest viol sanitar sub pretextul combaterii fake news-urilor, și planul pașaportului sanitar, care este un nazipass ce aruncă dizidenții și ereticii peste zidurile cetății, ca pe vremea Inchiziției, și îi arestează la domiciliu, iar pe cei care acceptă, cu sau fără entuziasm violul sanitar, îi obligă să treacă periodic pe la “vakseenărie”, pentru a se re-alimenta cu combustibilul “libertății” concesionate condiționat și cu pipeta de “specialiștii” atăt de grijulii cu sănătatea noastră (și atât de bine stipendiați ca agenți de vânzări a pastilelor și serurilor obligatorii).
Este și Australia acolo, cu o politică și o lege din 2018 care prevedea obligativitatea vakseenării pentru păstrarea job-ului și a salariului și a accesului la viața cotidiană citadină. Ideea a fost mai întâi patentată de News Corp, aparținând miliardarului mega-corupt Rupert Murdoch, care avea un fiu cu funcția de CEO al companiei big pharma GlaxoSimthKlein.
Deși pandemia se termină, nenorocirea totalitară nu este încă îndepărtată ca risc. UE, având în frunte persoane moral compromise și, deci, vulnerabile la orice presiune nazist-neo-marxistă a păpușarilor lumii, insistă și presează pentru prelungirea la nesfârșit a pașaportului sanitar și pentru modificarea constituțiilor statelor membre care nu permit această mizerie totalitară chinezească.
Anul 2022 este anul tuturor pericolelor de acest gen. De aceea, lumea trebuie să se trezească, înainte de a fi trimisă în bezna totalitară de tip chinezesc.

Autor: Gheorghe Piperea

Despre autor

editor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Domnul Piperea, poate ne puteti atasa si surse internationale la aceste articole si legi, pentru ca sa le putem difuza in lumea necunoscatoare!

  • Nici cu G. PIPEREA, ca si cu C. Nistorescu, n-am crezut ca ajung sa fiu de acord si chiar sa rezonez cu domnia sa. Pentru “realizarili” din acesti 32 de ani lumea spera tot mai vocal sa dispara UE si Bruxelles si cateva altele chiar daca in loc revine ce a mai fost. Parca era, cu toate avatarurile ei alta situatie. Nu va vine sa plangeti de obida, dragi guvernanti, nu va produce capul, ca si mie ideea ca poporul roman s-a tampit chiar de tot ? adica faci tu, popor roman, cea mai mare hidrocentrala din Europa dar nu ai cap sa vinzi tu ce produce. Suntem idioti irecuperabili ?