Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Ia te uită cu ce semnătură falimentara Volksbank România a invadat piața bancară cu produse financiare junk: Vladuț Voiculescu!”

Ia te uită cu ce semnătură falimentara Volksbank România a invadat piața bancară cu produse financiare junk – credite în CHF – care au distrus și falimentat zeci de mii de familii!
Vlăduț Vasiliche Voiculescu! VeVeVe!
Reprezentant unic al Volsbank Internațional în aga Volksbank Ro, VeVeVe era bankster, fără să fi absolvit vreo facultate (se laudă în cv că a absolvit în 2011 un curs de un an, ceea ce nu înseamnă că absolvit chiar facultatea din Viena). Avea școală vieții, totuși. Ca mulți alți impostori, fii de securiști, care s-au aflat sau se află la butoanele platformei de control al coloniei România.
Mai grav este că banksterul a ajuns ministru al sănătății. De două ori până acum…
PS A se observa că periculozitatea extremă a creditelor în CHF (descoperită de oameni și de avocații lor ulterior, când era cam tardiv pentru a evita supra-îndatorarea și falimentul) a fost reliefată de auditorul PWC – și pe VeVeVe l-a durut la bască… Deși acum nu le mai iese din gură și din gând – lui și colegilor lui de partid – cuvântul audit, ca panaceu …
Postare Ruxandra Andriciuc :
“Știu, este un articol vechi. Dar dacă ați ști cine era cel care aproba situațiile financiare anuale ale celebrei VB, tot așa ați gindi?Am vazut dezbaterile legate de faptul ca dl Vlad Voiculescu, ministrul sanatatii, are, sau nu are, diplomele de la Universitatea din Viena. Pana una alta, conform informatiilor publice, ar avea o diploma luata in anul 2011.
Stop joc! Pai pana in 2011, adica din 2007 pana in 2010, dl Vlad Vasile Voiculescu era reprezentantul Volksbank International AG in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a Volksbank Romania SA. Asa, fara facultate? Mai sa fie?
De fapt, dl Vlad Vasile Voiculescu tinea AGA Volksbank Bank Romania SA de unul singur, fiindca reprezenta atat Volksbank International AG (99,05 %), dar si EM.RO Popolare SpA (0,47 %), si Banca Popolare di Vicenza (0,47%).
De exemplu, la AGA Volksbank Romania SA din 21.05.2008, dl Vlad Vasile Voiculescu a aprobat situatiile financiare aferente anului 2007 si a stabilit cum repartizeaza profitul de 96.452.905 lei din 2007.
Daca nu va aduceti aminte, Volksbank Romania SA pompa atunci credite in franci elvetieni, lucru care ulterior le-a adus multe procese pentru clauze abuzive etc. In cele din urma, banca a disparut, topindu-se in alta.
Puteti vedea, mai sus, ce spunea un raport al PwC despre perioada 2007-2008, cand dl Vlad Vasile Voiculescu tinea de unul singur AGA la Volksbank Romania SA.
Deci dl respectiv nu si-a terminat studiile decat in 2011? Mai sa fie…“