Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „Faizăr a cerut statelor să constituie de urgență fonduri naționale de despăgubire a victimelor serului”

35884897 - vaccine in vial with syringe

Faizăr a cerut statelor care au cumpărat serul său experimental să constituie de urgență fonduri naționale de despăgubire a victimelor serului.
Adică, în locul său și al propagandiștilor săi, să plătim noi pagubele, iar ei, dragii de ei, să rămână cu profitul și onorariile de “succes”.
Nu, categoric nu, nu voi fi niciodată de acord cu asta! Trebuie să ne opunem cu fermitate acestui plan.
Pentru defectele produsului său, faizăr trebuie să suporte pagubele, chiar să intre în faliment, iar managerii săi ultra-plătiți și propagandiștii să intre în pușcărie.
Așa cum am susținut în întreaga plandemie, aceasta este calea legală – mizerabilul de comerciant care a făcut bani din suferința oamenilor, cauzată de produsele sale cu defecte, să răspundă, civil, penal și moral. Așa scrie la lege – Legea nr.240/2004. Oamenii pot da în judecată individual sau în colectiv faizărul. Aici, nu în SUA. Fără obligația de a plăti taxă de timbru.
Moral și politic, trebuie să răspundă și politicienii, experții, influencerii, jurnaliștii năimiți. Mai ales cei care cereau în stil nazist pedepsirea noastră și aruncarea peste zidurile cetății, pentru simplul fapt că am refuzat să ne supunem unui oribil experiment genetic și psihologic.
Idioții utili, mai ales cei care cereau cu voce tare ca cei ce au refuzat să se înțepe să nu mai fie tratați în spitale pe banii din asigurările publice, ci din propriul buzunar, nu au deloc căderea să ceară statului, adică nouă, să le plătim daunele cauzate de faizăr. Nu. E cazul să suporte singuri consecințele ”alegerii” lor.

Autor: Gheorghe Piperea