Analize și opinii

Gheorghe Piperea: „E grav când o întreagă societate a ajuns să să se teamă de opinie”

Știți ce e ridicol? Că până și postările relative la criza energetică și la facturile umflate, care nu au absolut nimic „conspiraționist”, sunt cenzurate de feisbuc.
Există grupuri de clienți ai Hidroelectrica sau ai altor furnizori/distribuitori, care ar trebui să fie adversari ai abuzului de putere economică și ai practicilor comerciale incorecte ale acestor furnizori/distribuitori, care cenzurează postarea de mai sus. Informații reale, confirmate de mii de inși, sfaturi de protecția consumatorilor, atenționări asupra responsabilității contravenționale și penale a celor care vă fură constant – toate acestea sunt în conținutul postărilor mele relative la criza energetică și la tâlhăria din domeniu, iar feisbuc cenzurează la greu. La fel și grupurile de „consumatori”.
E grav când o întreagă societate a ajuns să să se teamă de opinie, știre, informație juridică, iar dizidenții ca mine sunt ascultați cu teamă, pe la colțuri de stradă sau pe întuneric, ca pe vremea comuniștilor.
PS Ca să înțelegeți despre ce e vorba – feisbuc a eliminat butonul de follow în ce mă privește și a redus cu 99% extensia naturală, prin share, like sau comment a acestor postări.
PPS Nu plec încă de aici, stau măcar până când patronii feisbuc vor fi intrat la pușcărie pe motiv că au luat toate datele cu caracter personal culese de la simpatizanții republicani și le-au pus la dispoziția fbi, care fbi, mai nou, a devenit un hibrid între gestapo și sekuritatea ceaușistă …